reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry wszystkim, masakra nie mogę już od godziny spać. Mam pytanie do Was... Czy wy macie dreszcze? Mi od jakiegoś czasu jest zimno nie mogę się rozgrzać, ale przeziębiona nie jestem. Czy to objaw ciazowy ? ?
Hej, ja też cierpię na bezsenność :)) tak, ja marznę na potęgę, nawet siedząc przy kominku mam zimne palce :D w ciąży normalny Jest delikatny stan podgorączkowy, ja sprawdzam od kilku dni i faktycznie ciągle mam 37,0-37,1 stopnia i tym sobie tłumacze to marznięcie :)

p19ugox1xy9dlkqw.png

reklama
Hej, ja też cierpię na bezsenność :)) tak, ja marznę na potęgę, nawet siedząc przy kominku mam zimne palce :D w ciąży normalny Jest delikatny stan podgorączkowy, ja sprawdzam od kilku dni i faktycznie ciągle mam 37,0-37,1 stopnia i tym sobie tłumacze to marznięcie :)

O, to nie jestem sama :) Bezsenność w nocy a w dzien spie i spie. Z nocy zrobilam dzien
a z dnia noc o_O

O, to nie jestem sama Bezsenność w nocy a w dzien spie i spie. Z nocy zrobilam dzien
a z dnia noc
Ja też po pracy wracam i drzemie na kanapie, strasznie mam poczucie marnowania czasu przez to, ale nie mogę się zmobilizować do niczego, a jeszcze jak mi zimno to tym bardziej nie chce spod koca wychodzić :)

p19ugox1xy9dlkqw.png

Witam brzuchatki :*
Mi też jest ciągle zimno :) ciągle chodzę w swetrach itp a mąż się dziwi bo w domu mamy naprawdę ciepło :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*

Odnośnie brzucha to już mam odstające że jeżeli ubiorem przyległe ciuchy to widać wszystko :) z resztą niedawno wrzucałam zdjęcie :) dlatego pod koniec miesiąca musze zamówić sobie spodnie ciążowe bo w zwykle juz wgl się nie dopinam :p

Dzień dobry wszystkim, masakra nie mogę już od godziny spać. Mam pytanie do Was... Czy wy macie dreszcze? Mi od jakiegoś czasu jest zimno nie mogę się rozgrzać, ale przeziębiona nie jestem. Czy to objaw ciazowy ? ?
Mi też jest ciągle zimno i ciągle też jestem zmęczona.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć,rodze 4 sierpnia.
Mialam badanie 8 stycznia i malenstwo mialo prawie 5 cm. :) serduszko zdrowe bardzo sie wiercilo machalo rączkami nozkami. Obecnie w sobotę koncze 12 tydzień zaczynam 13 tydzien. Czy ma ktoś zdj usg może pokazać, i czy znacie plec ? Na moim widac cos bylo miedzy nozkami ale nie wiem czy nie za wczesnie i czy to nie pepowina prosze o wasze zdjecia. Kolejna wizytę mam 2 lutego . Ja mecze się z bólem rwy kulszowej.
Pozdrawiam Was mamusie

rwa kulszowa.. w poprzedniej ciąży złapało mnie w około 37 tygodniu.. mam nadzieję, że u Ciebie minie jak najszybciej....

reklama
Do góry