Hej, ja też cierpię na bezsenność ) tak, ja marznę na potęgę, nawet siedząc przy kominku mam zimne palce w ciąży normalny Jest delikatny stan podgorączkowy, ja sprawdzam od kilku dni i faktycznie ciągle mam 37,0-37,1 stopnia i tym sobie tłumacze to marznięcieDzień dobry wszystkim, masakra nie mogę już od godziny spać. Mam pytanie do Was... Czy wy macie dreszcze? Mi od jakiegoś czasu jest zimno nie mogę się rozgrzać, ale przeziębiona nie jestem. Czy to objaw ciazowy ? ?
reklama
zanka200389
Fanka BB :)
Hej, ja też cierpię na bezsenność ) tak, ja marznę na potęgę, nawet siedząc przy kominku mam zimne palce w ciąży normalny Jest delikatny stan podgorączkowy, ja sprawdzam od kilku dni i faktycznie ciągle mam 37,0-37,1 stopnia i tym sobie tłumacze to marznięcie
O, to nie jestem sama Bezsenność w nocy a w dzien spie i spie. Z nocy zrobilam dzien
a z dnia noc
zanka200389
O, to nie jestem sama Bezsenność w nocy a w dzien spie i spie. Z nocy zrobilam dzien
a z dnia noc
Ja też po pracy wracam i drzemie na kanapie, strasznie mam poczucie marnowania czasu przez to, ale nie mogę się zmobilizować do niczego, a jeszcze jak mi zimno to tym bardziej nie chce spod koca wychodzićO, to nie jestem sama Bezsenność w nocy a w dzien spie i spie. Z nocy zrobilam dzien
a z dnia noc
P
pralinka92
Gość
Witam brzuchatki :*
Mi też jest ciągle zimno ciągle chodzę w swetrach itp a mąż się dziwi bo w domu mamy naprawdę ciepło
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*
Odnośnie brzucha to już mam odstające że jeżeli ubiorem przyległe ciuchy to widać wszystko z resztą niedawno wrzucałam zdjęcie dlatego pod koniec miesiąca musze zamówić sobie spodnie ciążowe bo w zwykle juz wgl się nie dopinam
Mi też jest ciągle zimno ciągle chodzę w swetrach itp a mąż się dziwi bo w domu mamy naprawdę ciepło
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*
Odnośnie brzucha to już mam odstające że jeżeli ubiorem przyległe ciuchy to widać wszystko z resztą niedawno wrzucałam zdjęcie dlatego pod koniec miesiąca musze zamówić sobie spodnie ciążowe bo w zwykle juz wgl się nie dopinam
Super! Daj znac bo czekamy!Dziewczyny dotarłam do domu, zrobiłam paznokcie, wszystko prugotowane na jutro. Oby pogoda nie pokrzyzowala planów :/
Wiola1985
Mi też jest ciągle zimno i ciągle też jestem zmęczona.Dzień dobry wszystkim, masakra nie mogę już od godziny spać. Mam pytanie do Was... Czy wy macie dreszcze? Mi od jakiegoś czasu jest zimno nie mogę się rozgrzać, ale przeziębiona nie jestem. Czy to objaw ciazowy ? ?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć,rodze 4 sierpnia.
Mialam badanie 8 stycznia i malenstwo mialo prawie 5 cm. serduszko zdrowe bardzo sie wiercilo machalo rączkami nozkami. Obecnie w sobotę koncze 12 tydzień zaczynam 13 tydzien. Czy ma ktoś zdj usg może pokazać, i czy znacie plec ? Na moim widac cos bylo miedzy nozkami ale nie wiem czy nie za wczesnie i czy to nie pepowina prosze o wasze zdjecia. Kolejna wizytę mam 2 lutego . Ja mecze się z bólem rwy kulszowej.
Pozdrawiam Was mamusie
rwa kulszowa.. w poprzedniej ciąży złapało mnie w około 37 tygodniu.. mam nadzieję, że u Ciebie minie jak najszybciej....
reklama
Thisjuss
Moderatorka
Śnieg nie pada, wiatru nie ma więc powinno być dobrze. Właśnie doprowadzam się do porządku [emoji14] w nocy wykonałam zbyt gwałtowny ruch i tak naciagnelam jakieś wiezadlo w brzuchu, że aż się wystraszylam. Ból okropny, ale chwilowySuper! Daj znac bo czekamy!