reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej ja już po wizycie mój dzidzia urósł ;) ma 3,3 cm z om 10+5 z usg 10+1 ;)
Jestem szczęśliwa ;)
Taki wircipieta że nie mogła go moja doktorka uchwycić by zmierzyć [emoji14] Michał do nas ;) kość notowania ładnie się wykształcila. Serducho bije mocno :) teraz czekamy do 31 i by urusls nasz bobas do 4,5 cm ;P
Kciuki się przydały :*
Super!!!! To już spory maluszek :) Dobrze że wszystko w porządku. Zawsze lepiej na sercu jak wokoło same dobre nowiny.
Mi się może dzisian wreszcie uda chociaż dostac do tej położnej.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ja już po wizycie mój dzidzia urósł ;) ma 3,3 cm z om 10+5 z usg 10+1 ;)
Jestem szczęśliwa ;)
Taki wircipieta że nie mogła go moja doktorka uchwycić by zmierzyć :p Michał do nas ;) kość notowania ładnie się wykształcila. Serducho bije mocno :) teraz czekamy do 31 i by urusls nasz bobas do 4,5 cm ;P
Kciuki się przydały :*

Super, że z Maleństwem wszystko dobrze!!! oby jak najwięcej takich wiadomości :)!!! To Czekamy razem do 31.01. Na którą 31.01 masz wizytę? Ja na 13

Śnieg nie pada, wiatru nie ma więc powinno być dobrze. Właśnie doprowadzam się do porządku [emoji14] w nocy wykonałam zbyt gwałtowny ruch i tak naciagnelam jakieś wiezadlo w brzuchu, że aż się wystraszylam. Ból okropny, ale chwilowy

hchyyx8dnm3epjzo.png
Powodzenia dzisiaj to ma być piękny dzień :)
A ja siedzę w pracy i się grzeję bo wiatr okropny wieje na szczęście ja mam cieplutko i taki spokój dzisiaj jakby wiedzieli że potrzebuję spokoju mam nadzieję że to nie cisza przed burzą :D
Ktoś dzisiaj wizytuje? Jak tam wasze samopoczucie?
@KatiNails ja wymioty znowu dzisiaj Cie męczy?

Witam brzuchatki :*
Mi też jest ciągle zimno :) ciągle chodzę w swetrach itp a mąż się dziwi bo w domu mamy naprawdę ciepło :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*

Odnośnie brzucha to już mam odstające że jeżeli ubiorem przyległe ciuchy to widać wszystko :) z resztą niedawno wrzucałam zdjęcie :) dlatego pod koniec miesiąca musze zamówić sobie spodnie ciążowe bo w zwykle juz wgl się nie dopinam :p

Tez ostatnio mam maly stan podgoraczkowy i mnie to zastanowilo ale teraz wiem ze to normalne ;) ja jeszcze wczoraj znalazlam jeszcze jedne dobre spodnie w których troche pochodze :) ale tez trzeba bedzie sie zaopatrzec ale 2 pary nie wiecej :)

A ja siedzę w pracy i się grzeję bo wiatr okropny wieje na szczęście ja mam cieplutko i taki spokój dzisiaj jakby wiedzieli że potrzebuję spokoju mam nadzieję że to nie cisza przed burzą :D
Ja dzisiaj mam wizyte na 14.15, trzymajcie kciuki!!!

Super, że z Maleństwem wszystko dobrze!!! oby jak najwięcej takich wiadomości :)!!! To Czekamy razem do 31.01. Na którą 31.01 masz wizytę? Ja na 13

Ja mam na 11;30 ale podobno u tego doktora co mam mieć prenatalne to opóźnienia 2 godzinę. Więc mogę mieć nawet po Tobie ;) albo na równo ;)
O jejku byle nasze dzieciaczki były tylko zdrowe : * wracam e mega dobrym humorze, takie miele wiadomości od rana :*

Moj J tez jest ze ślaska, ja też całe życie na ślasku... rodzjce z podkarpacia, ale mama zawsze gotowała bardziej po podkarpacku. Pierogi z białej kapusty i sera, gołabki z ziemniakami, knedle (ciemne kluski z tartych ziemniakow z białym serem...zwane też mamałygą). Ale zawsze też jest rolada śląska, kluska i modra kapusta ;) Moj też nie przepada za specjałami podkarpackimi...ja uwielbiam!

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem od urodzenia z podkarpacia ale takich rzeczy u mnie nikt nie robił [emoji23][emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Trochę lepiej po lekach :* dzięki :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Co do wagi to ja 200 gr przytyłam :p mi ciężko się chodzi w normalnych spodniach, muszę odpisać zawsze guziczki bo ciśnie i już odstaje mi brzuszek. :)
Też ostatnio Mo bardzo zimno ;)

Do góry