reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej ja już po wizycie mój dzidzia urósł ;) ma 3,3 cm z om 10+5 z usg 10+1 ;)
Jestem szczęśliwa ;)
Taki wircipieta że nie mogła go moja doktorka uchwycić by zmierzyć [emoji14] Michał do nas ;) kość notowania ładnie się wykształcila. Serducho bije mocno :) teraz czekamy do 31 i by urusls nasz bobas do 4,5 cm ;P
Kciuki się przydały :*
Super!!!! To już spory maluszek :) Dobrze że wszystko w porządku. Zawsze lepiej na sercu jak wokoło same dobre nowiny.
Mi się może dzisian wreszcie uda chociaż dostac do tej położnej.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ja już po wizycie mój dzidzia urósł ;) ma 3,3 cm z om 10+5 z usg 10+1 ;)
Jestem szczęśliwa ;)
Taki wircipieta że nie mogła go moja doktorka uchwycić by zmierzyć :p Michał do nas ;) kość notowania ładnie się wykształcila. Serducho bije mocno :) teraz czekamy do 31 i by urusls nasz bobas do 4,5 cm ;P
Kciuki się przydały :*

Super, że z Maleństwem wszystko dobrze!!! oby jak najwięcej takich wiadomości :)!!! To Czekamy razem do 31.01. Na którą 31.01 masz wizytę? Ja na 13

Śnieg nie pada, wiatru nie ma więc powinno być dobrze. Właśnie doprowadzam się do porządku [emoji14] w nocy wykonałam zbyt gwałtowny ruch i tak naciagnelam jakieś wiezadlo w brzuchu, że aż się wystraszylam. Ból okropny, ale chwilowy

hchyyx8dnm3epjzo.png
Powodzenia dzisiaj to ma być piękny dzień :)
A ja siedzę w pracy i się grzeję bo wiatr okropny wieje na szczęście ja mam cieplutko i taki spokój dzisiaj jakby wiedzieli że potrzebuję spokoju mam nadzieję że to nie cisza przed burzą :D
Ktoś dzisiaj wizytuje? Jak tam wasze samopoczucie?
@KatiNails ja wymioty znowu dzisiaj Cie męczy?

Witam brzuchatki :*
Mi też jest ciągle zimno :) ciągle chodzę w swetrach itp a mąż się dziwi bo w domu mamy naprawdę ciepło :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*

Odnośnie brzucha to już mam odstające że jeżeli ubiorem przyległe ciuchy to widać wszystko :) z resztą niedawno wrzucałam zdjęcie :) dlatego pod koniec miesiąca musze zamówić sobie spodnie ciążowe bo w zwykle juz wgl się nie dopinam :p

Tez ostatnio mam maly stan podgoraczkowy i mnie to zastanowilo ale teraz wiem ze to normalne ;) ja jeszcze wczoraj znalazlam jeszcze jedne dobre spodnie w których troche pochodze :) ale tez trzeba bedzie sie zaopatrzec ale 2 pary nie wiecej :)

A ja siedzę w pracy i się grzeję bo wiatr okropny wieje na szczęście ja mam cieplutko i taki spokój dzisiaj jakby wiedzieli że potrzebuję spokoju mam nadzieję że to nie cisza przed burzą :D
Ja dzisiaj mam wizyte na 14.15, trzymajcie kciuki!!!

Super, że z Maleństwem wszystko dobrze!!! oby jak najwięcej takich wiadomości :)!!! To Czekamy razem do 31.01. Na którą 31.01 masz wizytę? Ja na 13

Ja mam na 11;30 ale podobno u tego doktora co mam mieć prenatalne to opóźnienia 2 godzinę. Więc mogę mieć nawet po Tobie ;) albo na równo ;)
O jejku byle nasze dzieciaczki były tylko zdrowe : * wracam e mega dobrym humorze, takie miele wiadomości od rana :*

Moj J tez jest ze ślaska, ja też całe życie na ślasku... rodzjce z podkarpacia, ale mama zawsze gotowała bardziej po podkarpacku. Pierogi z białej kapusty i sera, gołabki z ziemniakami, knedle (ciemne kluski z tartych ziemniakow z białym serem...zwane też mamałygą). Ale zawsze też jest rolada śląska, kluska i modra kapusta ;) Moj też nie przepada za specjałami podkarpackimi...ja uwielbiam!

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem od urodzenia z podkarpacia ale takich rzeczy u mnie nikt nie robił [emoji23][emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Trochę lepiej po lekach :* dzięki :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Co do wagi to ja 200 gr przytyłam :p mi ciężko się chodzi w normalnych spodniach, muszę odpisać zawsze guziczki bo ciśnie i już odstaje mi brzuszek. :)
Też ostatnio Mo bardzo zimno ;)

Do góry