Jaki już duży!CRL 6,09
reklama
sorenlorenson
Fanka BB :)
Colorado a ja dzisiaj pragnę kupiłam
Ja w pierwszej ciąży brałam nospe i chyba wszystko jest ok a brałam jej dużo. Teraz lekarz przepisał mi doraźnie scopolan w ulotce pisze że nie ma badań dotyczących działania na ciężarówki na szczęście jeszcze nie miałam potrzeby brać.
Ja w pierwszej ciąży brałam nospe i chyba wszystko jest ok a brałam jej dużo. Teraz lekarz przepisał mi doraźnie scopolan w ulotce pisze że nie ma badań dotyczących działania na ciężarówki na szczęście jeszcze nie miałam potrzeby brać.
Colorado1989
A tą plua czy dha? Zanim mnie uczuliła miałam plus, ale planowałam potem dha kupić. No ale mnie wysypało i kupiłam polecane tu przez dziewczyny [emoji9] prenatal uno [emoji1]Colorado a ja dzisiaj pragnę kupiłam
ninex
Ja no-spy nie zażywam bo nie mam potrzeby,ale te rewelacje skutecznie mnie zniechęcają do niej....zażywam tylko "Szelazo" zawiera żelazo,wit.B12,wit.B6,kwas foliowy,wit.c. Więcej na razie nie potrzebuję ,a zwolenniczką suplementów nie jestem.
oliwiapatrycja
Brzmi to sensownie. Póki nie muszę to staram się nic nie brać. Na ten moment już mnie prawie nic na szczęście nie boli. Nospę brałam czasem przy okresie, ale potem przerzuciłam się na ibuprom, działał na mnie o wiele szybciej. Ale ostatnio czytałam, że ibuprofen jest zaś toksyczny.... No zwariować idzie. Wiadomo, w ciąży ibuprofen odpada, bo może do poronienia doprowadzić.
Dokupiłam dziś magnez z witaminą b6, skoro to takie istotne ale dopytam jeszcze endokrynologa w poniedziałek co tak na prawdę brać, on jest też farmakologiem klinicznym, więc mam nadzieję, że jakąś oświecającą odpowiedź dostanę
@Wiola1985 - taaaaakie bountyczyli paka akcesoriów reklamowychja chodzę prywatnie, dostałam taką teczuszkę z pregna na dokumenty, 3 (!) tabletki tego suplementu właśnie i książeczkę z info o ciąży i żywieniu się - i to chyba jest najsensowniejsze
A suplement do kitu i reklama do mnie nie trafi, choćbym nie wiem co od nich jeszcze dostała... uczulenia dostałam po pregna plus
Ja też dostałam teczkę z pregna tylko ja na NFZ chodzę ;-) tez 3 tabletki położna dając mi powiedziała że mogę je wziąć albo w piecu spalić czyli za dobre nie są w środku jeszcze była taka okładka przezroczysta na kartę ciąży, kartę tez mam z pregną dla odmianyBrzmi to sensownie. Póki nie muszę to staram się nic nie brać. Na ten moment już mnie prawie nic na szczęście nie boli. Nospę brałam czasem przy okresie, ale potem przerzuciłam się na ibuprom, działał na mnie o wiele szybciej. Ale ostatnio czytałam, że ibuprofen jest zaś toksyczny.... No zwariować idzie. Wiadomo, w ciąży ibuprofen odpada, bo może do poronienia doprowadzić.
Dokupiłam dziś magnez z witaminą b6, skoro to takie istotne ale dopytam jeszcze endokrynologa w poniedziałek co tak na prawdę brać, on jest też farmakologiem klinicznym, więc mam nadzieję, że jakąś oświecającą odpowiedź dostanę
@Wiola1985 - taaaaakie bounty [emoji4] czyli paka akcesoriów reklamowych [emoji4] ja chodzę prywatnie, dostałam taką teczuszkę z pregna na dokumenty, 3 (!) tabletki tego suplementu właśnie i książeczkę z info o ciąży i żywieniu się - i to chyba jest najsensowniejsze [emoji16]
A suplement do kitu i reklama do mnie nie trafi, choćbym nie wiem co od nich jeszcze dostała... uczulenia dostałam po pregna plus [emoji23]
Załączniki
oliwiapatrycja
Ja no-spy nie zażywam bo nie mam potrzeby,ale te rewelacje skutecznie mnie zniechęcają do niej....zażywam tylko "Szelazo" zawiera żelazo,wit.B12,wit.B6,kwas foliowy,wit.c. Więcej na razie nie potrzebuję ,a zwolenniczką suplementów nie jestem.[/QUOTE
Ja no-spy nie zażywam bo nie mam potrzeby,ale te rewelacje skutecznie mnie zniechęcają do niej....zażywam tylko "Szelazo" zawiera żelazo,wit.B12,wit.B6,kwas foliowy,wit.c. Więcej na razie nie potrzebuję ,a zwolenniczką suplementów nie jestem.
Takie to żelazo bierzesz?
Ja przed ciążą je brałam ale ostatnio się zastanawiałam czy w ciąży je mogę brać :-)nawet nie wiedziałam że oprócz żelaza jeszcze parę innych rzeczy zawiera
Załączniki
Colorado1989
Aaaa, no przecież, zapomniałam o tym flaku na kartę i karcie [emoji16] jak lekarzowi dziś powiedziałam, że mnie uczuliła, to się zdziwił, stwierdził, że jestem takim jego pierwszym przypadkiem.Zobacz załącznik 835736
Ja też dostałam teczkę z pregna tylko ja na NFZ chodzę ;-) tez 3 tabletki położna dając mi powiedziała że mogę je wziąć albo w piecu spalić czyli za dobre nie są w środku jeszcze była taka okładka przezroczysta na kartę ciąży, kartę tez mam z pregną dla odmiany
Cóż, taka wyjątkowa zawsze byłam [emoji1]
oliwiapatrycja
Tak dokładnie to Można w ciąży z synem brałam w ciąży i jak karmiłam i teraz też będę.
Dobrze wiedzieć że można ;-)dzięki :-)
reklama
Madziula 27
Moderatorka
Rowniez brałam nospe i córeczką nie miała problemów z napięciem czy jego brakiem. Moja dr. twierdzi, że wszystko z umiarem owszem nadmierne nadużywanie możliwe, że będzie miało jakieś skutki, na pewno nie zaszkodzi jedna tabletka raz na mc czy na dwa mc - dużo gorsze dla dziecka mogą okazać się skurcze wywołane bolem brzucha[emoji17]
Ninex, Szelazo jest na receptę?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ninex, Szelazo jest na receptę?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom