anulka1991
Fanka BB :)
Belus to Teraz Ty musisz zaspokoic glod hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To który będzie wypadal tydzień, 30? :-)Mam takie pytanie orientujecie się jak to jest ze znieczuleniem u dentysty? Bo musze sie kiedys wybrac a bez znieczulenia sie nie dam dotknac
Ja jakos od samego poczatku czuje ze to bedzie dziewczynka ciekawe czy sie myle czy nie ale z tego co mi lekarz powiedzial to 30.01 sie dowiem no chyba ze maluszek sie zle ulozy
To który będzie wypadal tydzień, 30? :-)
To fajnie że już czegoś się dowiesz co będzie :-)u mnie 30 będzie wypadać 14,3 tydz ale usg mam już po jutrze wiec nie dowiem się co będzie a kolejne dopiero 8 marzec więc dluuugie czekanie :-)14 tydzien ale cos moj ginekolog o tym wspomnial choc wole pozniej i zeby bylo pewne co bedzie napewno byle by bylo zdrowe to moja pierwsza ciaza wiec nie wiem kiedy takie informacje sie dostaje
Kochana nie martw sie wszytsko bedzie dobrze zobaczysz A co to sa wyniki papa? Bo mieszkam obecnie w Angli I nie znam tych okreslen tu zupelnie inaczej wyglada prowadzenie ciazy, ale juz przywyklam
A robila ktoras z was test na plec dziecka?
A to kiedy mozna sie dowiedziec tak na 100%