karorek
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki, daj znac co i jak.dziewczyny trzymajcie kciuki jestem na IP zaczęłam krwawic.... pusta izba a ja czekam już 30 minut na przyjecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki, daj znac co i jak.dziewczyny trzymajcie kciuki jestem na IP zaczęłam krwawic.... pusta izba a ja czekam już 30 minut na przyjecie
Trzymam kciuki.dziewczyny trzymajcie kciuki jestem na IP zaczęłam krwawic.... pusta izba a ja czekam już 30 minut na przyjecie
dziewczyny trzymajcie kciuki jestem na IP zaczęłam krwawic.... pusta izba a ja czekam już 30 minut na przyjecie
Mnie ciągnie ,ale tylko do lodów strasznie ...zaliczam to do słodkichA która ma napady na słodkie ?
Ja przed ciążą mocno ograniczyłam. Prawie wcale nie jadłam słodkiego, a teraz Słodkie to jedna z niewielu rzeczy od których mnie nie odrzuca...
Zaciśnięte&&dziewczyny trzymajcie kciuki jestem na IP zaczęłam krwawic.... pusta izba a ja czekam już 30 minut na przyjecie
Na grupie na fb sierpniowe mamusie są dziewczyny, które z krwawieniami wychodziły że szpitala i wszystko było ok z dzieciaczkami, więc nic straconego )!!dziewczyny trzymajcie kciuki jestem na IP zaczęłam krwawic.... pusta izba a ja czekam już 30 minut na przyjecie