reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Monia strasznie mi przykro. Zadbaj teraz kochana o siebie... Nie trać nadziei. Z doświadczenia wiem, że to ciężkie ale czas leczy rany, a pewnie za niedługo znów będą 2 kreski na teście. :hmm:

reklama
@monia_l strasznie mi przykro :(

@Panikara87 strasznie masz lajtowego lekarza, ja miałam juz morfologie, mocz, glukoze, toksoplazmoza, grupa krwi, tsh... Teraz musze zrobic hcv, hbs, hiv, rozyczke, wr, cytomegalia...
Oprocz tego ph pochwy, cytologie mam wazna.
Uwazam, ze powinnas domagac sie badań, troche dziwne to. Tym bardziej, ze 90% badań ktore wymieniłam jest badaniami obowiazkowymi w ciąży.
Zdecydowanie Cię posłucham. Następnym razem go zmusze. Wygłosił pogadanke o tym, że lekarze sami muszą płacić za skierowania... Z tego co piszesz inni nie mają z tym problemów. Dzięki

Zdecydowanie Cię posłucham. Następnym razem go zmusze. Wygłosił pogadanke o tym, że lekarze sami muszą płacić za skierowania... Z tego co piszesz inni nie mają z tym problemów. Dzięki
Ja w pierwszej ciąży chodziłam na Nfz i kilku badań nie miałam np hcv, teraz chodze prywatnie i płace za badania, ale np lekarka sama z siebie daje na prenatalne z funduszu, na pappa z funduszu, za nic nie bede placic, chociaz nie spełniam kryteriow. Na prenatalne jade do Nowej Soli.

Ja tez dostałam komplet badań, chodzę prywatnie ale po badania lekarz kazał mi przyjść jak będzie w przychodni i dostałam na wszystko skierowanie. Uważam ze bardzo miły gest z jego strony, jednak trochę kaski zaoszczędzone.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez dostałam komplet badań, chodzę prywatnie ale po badania lekarz kazał mi przyjść jak będzie w przychodni i dostałam na wszystko skierowanie. Uważam ze bardzo miły gest z jego strony, jednak trochę kaski zaoszczędzone.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Trochę zaoszczędzisz bo ja za wszystkie badania płaciłam 240 zł :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety :( dzidziuś nie zyje :( dzis popołudniu albo jutro bede miala zabieg :(((((
Bardzo mi przykro :(

svch43r86kznx79k.png

Monia bardzo mi przykro [emoji52] jednak maluszek był za słaby [emoji17] dużo sił życzę w najbliższym czasie.

Katinails czyli jednak wymioty przyszły.

Tina to nieciekawie masz ze skórą [emoji57] w Irlandii nawet badań prenatalnych nie robią. Bo i po co, skoro nie usuwa się ciąży z ciężkimi chorobami. Będę się zapisywać specjalnie prywatnie.

Panikara na NFZ chodzisz? Wtedy lekarze mniej badań robią.

Monia bardzo mi przykro [emoji52] jednak maluszek był za słaby [emoji17] dużo sił życzę w najbliższym czasie.

Katinails czyli jednak wymioty przyszły.

Tina to nieciekawie masz ze skórą [emoji57] w Irlandii nawet badań prenatalnych nie robią. Bo i po co, skoro nie usuwa się ciąży z ciężkimi chorobami. Będę się zapisywać specjalnie prywatnie.

Panikara na NFZ chodzisz? Wtedy lekarze mniej badań robią.
Nie wiem czy nie po zielonej herbacie. Bo na razie przeszło. Zobaczymy jak będzie później

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Niestety :( dzidziuś nie zyje :( dzis popołudniu albo jutro bede miala zabieg :(((((

Monia bardzo mi przykro i bardzo Ci wspolczuje :( wiem jak sie teraz czujesz bo tez przez to przechodzilam i pamietaj ze jesli bys chciala to masz prawo do psychologa i masz prawo nawet tak malenkie dziecko pochowac nawet jesli nie wiadomo jaka plec- ja tak zrobilam i nie zaluje przynajmniej wiem gdzie teraz jest. Trzymaj sie mocno :*

Do góry