ninex
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro,trzymaj się tam jakośNiestety dzidziuś nie zyje dzis popołudniu albo jutro bede miala zabieg ((((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykro,trzymaj się tam jakośNiestety dzidziuś nie zyje dzis popołudniu albo jutro bede miala zabieg ((((
Niestety dzidziuś nie zyje dzis popołudniu albo jutro bede miala zabieg ((((
No już się doczekać nie mogę w ciąży z synem od początku czułam że na 10000% będzie chłopak i się sprawdziło [emoji14]haha a to fakt że twoja ciąża jest jedną z najbardziej pewnych i zaplanowanych cóż myślę marzec kwiecień będzie już się wyjaśniać kto u kogo w brzuszku mieszka na 99 %.
Monia aż brak mi słów, tak bardzo trzymałam za Ciebie kciuki współczuję ogromnie. Bądź dzielna, trzymaj się mocno i nie poddawaj się :*Niestety dzidziuś nie zyje dzis popołudniu albo jutro bede miala zabieg ((((