reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
haha a to fakt że twoja ciąża jest jedną z najbardziej pewnych i zaplanowanych:p cóż myślę marzec kwiecień będzie już się wyjaśniać kto u kogo w brzuszku mieszka na 99 %.
No już się doczekać nie mogę :) w ciąży z synem od początku czułam że na 10000% będzie chłopak :D i się sprawdziło [emoji14]
A teraz nie mam jakiś przeczuć konkretniejszych co do płci. Z jednej strony fajnie by było mieć parkę, a z drugiej tyle co mam ciuchów to Aleksie , butów, zabawek to głowa mała [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Niestety :( dzidziuś nie zyje :( dzis popołudniu albo jutro bede miala zabieg :(((((

O matko. Przykro mi. A liczyłem że naprawdę będzie dobrze.. Niestety wiem jak to jest i jaki to ból, przeżyłam już to dwa razy. Strasznie to przykre i bolesne.
Trzymaj się ciepło i trzymam kciuki w dalszym ciągu byś jak najszybciej zobaczyła dwie kreseczki :*
Trzymaj się ciepło i nie daj się.. Głowa do góry. Tak to życie daje nam czasem popalić.

@monia_l strasznie mi przykro :(

@Panikara87 strasznie masz lajtowego lekarza, ja miałam juz morfologie, mocz, glukoze, toksoplazmoza, grupa krwi, tsh... Teraz musze zrobic hcv, hbs, hiv, rozyczke, wr, cytomegalia...
Oprocz tego ph pochwy, cytologie mam wazna.
Uwazam, ze powinnas domagac sie badań, troche dziwne to. Tym bardziej, ze 90% badań ktore wymieniłam jest badaniami obowiazkowymi w ciąży.

reklama
Do góry