Pozdrowionka ☺☺☺Cześć! Czytam forum od tygodnia i przeczytałam całe 280 stron!
Jestem z Krakowa i jestem w pierwszej ciąży. Termin na 4.08.
To chyba mój pierwszy w życiu wpis na jakimkolwiek forum, zobaczymy czy mnie wciągnie na pewno będę śledzić wasze wpisy z zainteresowaniem. Sporo można się z nich dowiedzieć
Witam serdecznie i mam nadzieję że wszystkie zostaniemy cudownymi sierpniowymi mamusiami :-*
reklama
Ooo jaka wytrwała jesteśgratuluję i zazdroszę
Forum to odskocznia i w dużej mierze też źródło i informacji i inspiracji, więc pewnie zostaniesz z nami, oby aktywnie! Jak się czujesz w ciąży? Jakie badania masz już za sobą?
Czuję się dobrze. Od początku wymiotowałam tylko 2 razy podczas mycia zębów pomogła zmiana szczoteczki na elektryczna. Współczuję bardzo tym z Was, które mają mdłości. Chociaż ja w moim ciążowy
Mam za sobą pierwsze usg w 8 tygodniu na którym pięknie biło serduszko i przepisowe badania krwi. Okazało się że mam problem z tarczycą więc muszę zażywać dodatkowe leki i odwiedzać endokrynologa ale jestem dobrej myśli.
Grunt to dobre nastawienie
Czytam Was kilka razy dziennie@Estaa - Błagam Cię, jesteś naszą nadrzędną sierpniową mamą, założycielką wątku <3
Przytulam już 2 kg... buhahaha mam wielki apetyt, odstawiłam po świętach słodycze a teraz.... oddalabym wszystko za pikantnego kebaba
Kolejna wizyta u gina w środę
Colorado1989
Fanka BB :)
Oby jej się nie pogorszyło, bo z tymi skórnymi problemami to jest różnie a macie dobrego dermatologa? Ja kiedyś szukałam i się poddałam, nic tylko sterydy i "jakoś trzeba żyć". Do tego to i lekarz nie potrzebny, a sterydy niech sobie w kichę wsadzą [emoji14]Moja corka kończy 4 latka za chwile o dopiero Ok pol roku temu pojawiła się jej niewielka egzema pod jednym kolankiem i co jakiś czas wraca . Ale tylko pod tym kolankiem . Prawdopodobnie od wody, bo tu woda jest paskudnie twarda .Teraz wyskoczyło jej jeszcze coś pod oczkiem właśnie jutro spróbuje ja umówić do lekarza , bo nie wygląda mi to na alergie . Mam nadzieje ze to nic poważnego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie z alergiami najlepiej jest zawsze na wyjazdach typu wakacje. Wtedy zaleczam się. Na chwilę, wiadomo. Ale tym przyjemniejsze są te chwile [emoji16]
Colorado1989
Czuję się dobrze. Od początku wymiotowałam tylko 2 razy podczas mycia zębów pomogła zmiana szczoteczki na elektryczna. Współczuję bardzo tym z Was, które mają mdłości. Chociaż ja w moim ciążowy
Mam za sobą pierwsze usg w 8 tygodniu na którym pięknie biło serduszko i przepisowe badania krwi. Okazało się że mam problem z tarczycą więc muszę zażywać dodatkowe leki i odwiedzać endokrynologa ale jestem dobrej myśli.
Grunt to dobre nastawienie
Racja, dobre nastawienie to podstawa. Ja mam tyle dolegliwości wszelkich, że aż dziwne, że udało się zafasolkować. No ale nastawienie plus determinacja daje efekty tarczyca to temat dość łatwy do ogarnięcia, mam też niedoczynność i hashimoto, a problemy z tarczycą to i zdrowym w ciąży albo i po potrafią wyjść. Taki gruczoł humorzasty
Panikara87
Zaciekawiona BB
sorenlorenson
Karokao jeśli nie jest silne to plamienie to ja bym oddala ten mocz, chyba ze jakies obfite że wpadnie do moczu to wtedy trudny temat. Ale biorąc pod uwagę ze to leci że tak powiem z innego kranu powinno być wszystko dobrze z moczem.
P
pralinka92
Gość
Dzień dobry babeczki :* witam po weekendzie ja dzisiaj dobrze się czuje tylko żołądek mam jakiś ściśnięty i bardzo mało jem... Moja mam mówi ze schudłam i ja to też widzę po sobie. W pierwszej ciąży pochłaniają ogromne ilości jedzenia i skończyło się na 20 kg na plusie
Witam wszystkie nowe mamusie miło że jesteście
Witam wszystkie nowe mamusie miło że jesteście
reklama
czarna_jagoda