czarna_jagoda
Fanka BB :)
@ciichosza jasne, że jeśli praca jest ciężka i jej wykonywanie może być zagrożeniem dla dziecka to nie ma się co zastanawiać nawet.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pracę biurową non stop przy komputerze, zdarzają się nadgodziny - typowa korporacja, zmieniam dział od przyszłego tygodnia niby na mniej stresujący, ale wiem, że taki tryb pracy też jest niekorzystny
Nie używaj tego aplikatora w ciąży nie wolno,wkładaj palcem,żeby właśnie nic nie podrażnićCzasem mam odrobinę żywej krwi na aplikatorze od luteiny. Zauważyłam, że zdarza mi się to, gdy się zbytnio spieszę i zapewne dochodzi wtedy do urazu mechanicznego. U Ciebie może być podobnie.
Ja na szczęście pracuję z domu w tym tygodniu, i bez skrępowania mogę śledzić forum, pozdrawiam z łóżka[emoji6]Daj znać @Aegi kiedy będziesz informować pracodawce o ciąży [emoji4]Dziewczyny, pytanie profilaktyczne.. teraz panuje wirus grypy i w pracy pełno osób na zwolnieniach w łóżku z gorączką 39 stopni przez tydzień plackiem leżą.
Co w przypadku gdyby nas dopadło szczególnie teraz w pierwszych tygodniach? Jak się leczyć???
Uściski zza biurka korporacyjnego ;-)
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mnie na poczatku cos zaczęło pobierać gardło katar z miejsca dwa dni urlopu pod kocyk herbatka z cytryną i przeszło nawet nie zdążyło sie rozkręcić i to jest chyba najlepsze rozwiązanie nie kisić się w pracy aż nas rozłożyDziewczyny, pytanie profilaktyczne.. teraz panuje wirus grypy i w pracy pełno osób na zwolnieniach w łóżku z gorączką 39 stopni przez tydzień plackiem leżą.
Co w przypadku gdyby nas dopadło szczególnie teraz w pierwszych tygodniach? Jak się leczyć???
Uściski zza biurka korporacyjnego ;-)
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja na szczęście pracuję z domu w tym tygodniu, i bez skrępowania mogę śledzić forum, pozdrawiam z łóżka[emoji6]Daj znać @Aegi kiedy będziesz informować pracodawce o ciąży [emoji4]