reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja używam kremu brzozowego od sylveco jest świetny, miałam wcześnie krem do twarzy od eco cosmetic też dobry tylko niestety dość drogi

reklama
W przypadku wzdęć bierzecie może jakieś tabletki? Kupiłam espumax którego można używać w ciazy ale waham sie, używa któraś?

gannyx8dsoycbms0.png

Hej dziewczyny, jestem jeszcze przed pierwszą wizytą, powiedzcie proszę czy lekarze doradzali Wam powstrzymać się od sexu w pierwszym trymestrze? Nurtuje mnie to pytanie, przeglądając internet spotykam się z odmiennymi zdaniami, że można współżyć, zaraz, że nie, bo można spowodować poronienie we wczesnym stadium.
@Anet23 depilację się na zero jak na codzień[emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedy masz wizyte? :) moim zdaniem jesli nie ma plamien to mozna, przynajmniej ja jesli nic sie nie dzieje to wykorzystuje ten czas ile sie da bo przeciez w druga ciaze teraz nie zajde :D no i po porodzie bedzie wstrzemiezliwosc.
Ja niestety na codzien nie dam rady bo zaraz mam krostki :/

Nie wiem czy oto chodzi, ale coś tam ustawiłam[emoji6] 8tc (OM)

8 tydzień ciąży (wg OM) Przewidywany dzień porodu 18.08.2018 [emoji4]

Jeny dziewczyny wypiłam dzisiaj kawę rozpuszczalną ale słabiuteńką dosłownie z jednej płaskiej łyżeczki i to jeszcze więcej niż pół kubka mleka i tak mnie żołądek boli... kuźwa już nikt mnie nie namówi na żadne kawy :no::hmm:

reklama
Do góry