reklama
Ja też się strasznie bałam znieczulenia możesz mi wierzyć panikuje już przy pobieraniu krwi przy 1 porodzie że znieczuleniem zaczęłam "odpływać " najprawdopodobniej skoczyło mi ciśnienie z nerwów jakoś doszłam do siebie przy drugim sama o nie poprosiłam byłam wyluzowana" wiedziałam jak to wygląda i było ok
Anet29
Fanka BB :)
Ja też się strasznie bałam znieczulenia możesz mi wierzyć panikuje już przy pobieraniu krwi przy 1 porodzie że znieczuleniem zaczęłam "odpływać " najprawdopodobniej skoczyło mi ciśnienie z nerwów jakoś doszłam do siebie przy drugim sama o nie poprosiłam byłam wyluzowana" wiedziałam jak to wygląda i było ok
To jest tylko jeden z moich powodow. Moze i jest nienormalna ale wystarczy jak ktos mi przytrzyma nogi i nie moge nimi ruszyc to odrazu krzycze i zaraz placze a co dopiero przy znieczuleniu gdzie wogole sie nie da ruszyc nogami
Ewelina8989
Aktywna w BB
O to tak jak ja Też rodziłam na Raszei w kwietniu 2015 i byłam bardzo zadowolona z tego szpitala teraz też tylko tam chce rodzićTak ja na Raszei tak jak pierwszy poród
Nie wiem czy ten post do mnie ale mój lekarz przyjmuje na Szopena tam rodziłam pierwsze, byłam na prawdę zadowolona i teraz drugie ten sam lekarz i ten sam szpitalKurcze a naprawdę nie chciałabyś spróbować w tej profamilii? Może porozmawiaj z lekarzem skoro i tam przyjmuje
Ja pamiętam że chłopaków urodzilam dosłownie bez bólu aż wstyd mi się było przed rodziną przyznać a z coraz przeszłam piekło
Zawsze radzę dziewczynom znajomym czy w rodzinie znieczulenie zazwyczaj nie sluchaja a później słyszę że zemdlaly z bólu że miały ostatecznie robiona cesarkę albo kleszczowe wyciąganie
Jeśli jest taka możliwość to ja z dobrego serca radzę popytajcie się wtedy jak już są silne bóle przestaje się cierpieć praktycznie czekasz z mężem i położna na wyjście dziecka i jesteś przy tym spokojna
P
pralinka92
Gość
Hej dziewczyny można dołączyć?
monika121326
Fanka BB :)
Jasne jak tam. Który tydzień?Hej dziewczyny można dołączyć?
P
pralinka92
Gość
Obecnie 6 tydzień temu byłam na wizycie ale nie było jeszcze zarodka. Następna wizyta 10.01 nie mogę się doczekaćJasne jak tam. Który tydzień?
reklama
D
Deleted member 178340
Gość
Mi pomaga jedzenie jabłek, mandarynek, pomarańczy....A mam pytanie (bo narazie przechodzę jakiś kryzys)jak sobie radzicie z mdłościami i zmęczeniem....bo ja ciągle mam w pogotowiu worek lub miskę ....narazie mam wolne i aż boję się pomyśleć co będzie po świętach