reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja codziennie śpię popołudniu :) jak dobrze ze mam już L4, jakbym miała chodzić do pracy to chyba bym sie przekręciła [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja codziennie śpię popołudniu :) jak dobrze ze mam już L4, jakbym miała chodzić do pracy to chyba bym sie przekręciła [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A też macie problem że spaniem w nocy? Ja nie mogę zasnąć godzina 02:00 a ja mam otwarte oczy i wierce się z boku na bok, a w dzień wtedy muszę się położyć.

Mam nadzieję w takim razie że to normalny objaw. Jeszcze nie byłam u lekarza, a to moja pierwsza ciąża wiec kazdy objaw mocno mnie zastanawia. Muszę kupić piccolo na sylwestra i wyluzować ;)

U mnie tez pierwsza ciąża i również mam od czasu do czasu takie kłucia raz z lewej strony, raz po środku i takie ciągniecie i czasami takie jakby delikatne bóle jak przed okresem.. tez panikuje i wizyta u gina dopiero 10.01, ale musimy wyluzować ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Obecnie 6 :) tydzień temu byłam na wizycie ale nie było jeszcze zarodka. Następna wizyta 10.01 nie mogę się doczekać :D

Pralinka witaj! U mnie 5 tyg. 3 dzień i również idę 10.01 na wizytę :) to będzie moja pierwsza. Na kiedy Ci wypada termin?

Naprawdę pomagają ci owoce?? Nie no mnie odrzuciło czasem zjem jabłko ale zaraz mdli mnie jeszcze strasznie i bardzo chcę mi się jeść
A jak że spaniem pozwalacie sobie na drzemkę w ciągu dnia?
Tak. Owoce, ale takie właśnie mocno soczyste jak jabłka, pomarańcze i tak dalej (do tego oczywiście słodkie muszą być), to jedyny posiłek lub napój po którym nie jest mi nie dobrze. Czasem mogę zjeść też jakaś suchą bułkę czy sucharki, a tak to każdy posiłek muszę odchorowac mdłościami. Podobnie źle jest gdy jestem głodna.

U mnie tez pierwsza ciąża i również mam od czasu do czasu takie kłucia raz z lewej strony, raz po środku i takie ciągniecie i czasami takie jakby delikatne bóle jak przed okresem.. tez panikuje i wizyta u gina dopiero 10.01, ale musimy wyluzować ;)

A te objawy, o ile oczywiście nie są ciągłe i bardzo bolesne, to nie czasem objaw rozciągającej się macicy? Lub czegoś podobnego? Ja też tak czasem mam, ale krótkotrwałe są to bóle i zdarzają się nawet jak leżę dłuższy czas, więc na pewno to nie od wysiłku.

reklama
Witam po dłuższej nieobecności,dziś dopiero wypuścili mnie ze szpitala.Badania mi robili ,wyniki dopiero poznam na wizycie 16. Grupę krwi już mam .Mój dzieciaczek rośnie jak na drożdżach ciąża 5 dni starsza terazo_O ma już prawie 2,5 cm,tętno 166,pokazywali mi go/ją dokładnie już taki człowieczek fajny.Usg niestety nie mam.
Witam nowe mamy.Przykro mi bardzo z powodu dziewczyn które musiały nas opuścić,jeszcze wam się powiedzie trzymam kciuki.
Co do kalendarza chińskiego mi się sprawdził i z córką i z synem teraz wychodzi tez dziewczynka ale to się okaże.Nie zbyt wierzę w takie rzeczy;)

Do góry