Naprawdę pomagają ci owoce?? Nie no mnie odrzuciło czasem zjem jabłko ale zaraz mdli mnie jeszcze strasznie i bardzo chcę mi się jeśćMi pomaga jedzenie jabłek, mandarynek, pomarańczy....
A jak że spaniem pozwalacie sobie na drzemkę w ciągu dnia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Naprawdę pomagają ci owoce?? Nie no mnie odrzuciło czasem zjem jabłko ale zaraz mdli mnie jeszcze strasznie i bardzo chcę mi się jeśćMi pomaga jedzenie jabłek, mandarynek, pomarańczy....
A też macie problem że spaniem w nocy? Ja nie mogę zasnąć godzina 02:00 a ja mam otwarte oczy i wierce się z boku na bok, a w dzień wtedy muszę się położyć.Ja codziennie śpię popołudniu jak dobrze ze mam już L4, jakbym miała chodzić do pracy to chyba bym sie przekręciła [emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
MObecnie 6 tydzień temu byłam na wizycie ale nie było jeszcze zarodka. Następna wizyta 10.01 nie mogę się doczekać
Mam nadzieję w takim razie że to normalny objaw. Jeszcze nie byłam u lekarza, a to moja pierwsza ciąża wiec kazdy objaw mocno mnie zastanawia. Muszę kupić piccolo na sylwestra i wyluzować
Obecnie 6 tydzień temu byłam na wizycie ale nie było jeszcze zarodka. Następna wizyta 10.01 nie mogę się doczekać
Tak. Owoce, ale takie właśnie mocno soczyste jak jabłka, pomarańcze i tak dalej (do tego oczywiście słodkie muszą być), to jedyny posiłek lub napój po którym nie jest mi nie dobrze. Czasem mogę zjeść też jakaś suchą bułkę czy sucharki, a tak to każdy posiłek muszę odchorowac mdłościami. Podobnie źle jest gdy jestem głodna.Naprawdę pomagają ci owoce?? Nie no mnie odrzuciło czasem zjem jabłko ale zaraz mdli mnie jeszcze strasznie i bardzo chcę mi się jeść
A jak że spaniem pozwalacie sobie na drzemkę w ciągu dnia?
A te objawy, o ile oczywiście nie są ciągłe i bardzo bolesne, to nie czasem objaw rozciągającej się macicy? Lub czegoś podobnego? Ja też tak czasem mam, ale krótkotrwałe są to bóle i zdarzają się nawet jak leżę dłuższy czas, więc na pewno to nie od wysiłku.U mnie tez pierwsza ciąża i również mam od czasu do czasu takie kłucia raz z lewej strony, raz po środku i takie ciągniecie i czasami takie jakby delikatne bóle jak przed okresem.. tez panikuje i wizyta u gina dopiero 10.01, ale musimy wyluzować
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
O to tak jak ja Też rodziłam na Raszei w kwietniu 2015 i byłam bardzo zadowolona z tego szpitala teraz też tylko tam chce rodzić