reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja też mam dziś wizytę o 13.45. Już jestem gotowa do wyjścia :) to czekanie jest najgorsze, i tak mnie strasznie mdli... Dziś zamierzamy powiedzieć dzieciom. Oni bardzo mocno czekają na siostrzyczkę. Nawet imię już wybrali :) A mlodszy to najbardziej bliźniaczki by chciał.... miłego dnia życzę :)

I jak nastrój ciążowy? Ja z kolei od 5 lat mieszkam w ZG. Tak czy owak mamy do siebie blisko
Nastroj ciążowy :)
Bardzo pasował by do mnie Twoj nik ,,Panikara ". ;)
Jutro zaczynam 9 tydzień i mam wizyte u ginekologa, mam nadzieje zobaczyc serduszko, bo kilka tygodni temu byl tylko pecherzyk. Mam juz coreczke prawie 6 letnia, jak ja urodziłam obiecałam sobie, ze nigdy wiecej ciąży, pol roku temu zaczełam myslec o rodzeństwie, aby sama nie była itp Nie zdarzyliśmy sie nawet porzadnie starac, jeden stosunek i dwie kreski po 14 dniach.

Dzień dobry, nie wiem, jak bardzo będę aktywna ale dołączę. Marta, lat 30. 4tydzień 4 dzień.
Betka:
18.12 - 64,11
20.12 - 182,64
Przyrost dwudniowy 184%

Niestety od kilku dni mam jasnobrązowe plamienia, a mój gin przyjmuje tylko w poniedziałki i piątki i dopiero jutro mogę do niego dzwonić a trochę się martwię. Są skąpe ale jednak są. Któraś z Was miała kilka dni plamienia, czy szłyście od razu do lekarza?

Dzień dobry, nie wiem, jak bardzo będę aktywna ale dołączę. Marta, lat 30. 4tydzień 4 dzień.
Betka:
18.12 - 64,11
20.12 - 182,64
Przyrost dwudniowy 184%

Niestety od kilku dni mam jasnobrązowe plamienia, a mój gin przyjmuje tylko w poniedziałki i piątki i dopiero jutro mogę do niego dzwonić a trochę się martwię. Są skąpe ale jednak są. Któraś z Was miała kilka dni plamienia, czy szłyście od razu do lekarza?
Gratulujemy i witamy!
Jezeli chodzi o plamienie nie mam pojecia, ani teraz ( odpukac) ani w pierwszej ciąży nie miałam plamień. Ale duzo dziewczyn ma z tym problemy. Moze sprobuj sie skontaktowac z ginekologiem, w sumie jutro piatek.

Gratulujemy i witamy!
Jezeli chodzi o plamienie nie mam pojecia, ani teraz ( odpukac) ani w pierwszej ciąży nie miałam plamień. Ale duzo dziewczyn ma z tym problemy. Moze sprobuj sie skontaktowac z ginekologiem, w sumie jutro piatek.

Próbowałam dzisiaj dzwonić ale bezskutecznie. Na razie mam tylko nr do gabinetu, a dzisiaj pusty. No poczekam do jutra, jeden dzień więcej mam nadzieję, że dużej różnicy nie zrobi.

Dziękuję za przywitanie! :)

reklama
Betka:
18.12 - 64,11
20.12 - 182,64
Przyrost dwudniowy 184%

Ja miałam takie plamienie trwało ok dwóch dni zadzwoniłam do lekarza stwierdził żebym brała luteinę która mi wczesniej przepisał i czekać bo na tym etapie co ma być to będzie, ale jest ok a plemienia dokladnie nie wiadomo skąd się wzięły, mam wadę macicy i może to przyczyna

Do góry