Tez [emoji23] ale pierwsze pół ciąży to były miłości z kibelkiem, a nawet jak nie było miłości to mega mdłości 24/7 a stres zawsze jest to naturalne tym bardziej że pierwsza ciąża to jedna wielka niewiadoma.A jak wspominasz pierwszą ciążę? Tez sie bardzo stresowałaś przed każdą wizytą?
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AngelikaNela
Zaciekawiona BB
Wyniki bety tydzień temu 07.12 - 111
A dzisiaj 2696
A dzisiaj 2696
SuperWyniki bety tydzień temu 07.12 - 111
A dzisiaj 2696
To różowo nie miałaś [emoji20] ja na.szczęście nie wymiotowalam ale mdłości mnie męczyły. Do 12 tyg plamiłam. Dwa dni przed sylwestrem wylądowała w szpitalu,bo zaczęłam krwawic. Na szczęście szybko ustalo i sylwester spędziłam w domu w łóżku. Później było znacznie lepiej. Ajgorzej właśnie wspoinam 1 trymestr i ostatnie tygodnie.Tez [emoji23] ale pierwsze pół ciąży to były miłości z kibelkiem, a nawet jak nie było miłości to mega mdłości 24/7 a stres zawsze jest to naturalne tym bardziej że pierwsza ciąża to jedna wielka niewiadoma.
U to też przeboje ciążowe miałaśTo różowo nie miałaś [emoji20] ja na.szczęście nie wymiotowalam ale mdłości mnie męczyły. Do 12 tyg plamiłam. Dwa dni przed sylwestrem wylądowała w szpitalu,bo zaczęłam krwawic. Na szczęście szybko ustalo i sylwester spędziłam w domu w łóżku. Później było znacznie lepiej. Ajgorzej właśnie wspoinam 1 trymestr i ostatnie tygodnie.
Niestety [emoji20] ale na szczęście wszystko dobrze sie skończyło. Bardzo sie oszczedzalam brałam duphaston potem luteine. Mam nadzieję,ze teraz bedzie bez takich cyrków. [emoji4]U to też przeboje ciążowe miałaś
Trzymam za to kciuki :*Niestety [emoji20] ale na szczęście wszystko dobrze sie skończyło. Bardzo sie oszczedzalam brałam duphaston potem luteine. Mam nadzieję,ze teraz bedzie bez takich cyrków. [emoji4]
sorenlorenson
Fanka BB :)
Ja jestem na luteinie od pierwszej wizyty, niestety mam wadę macicy i mój lekarz dmucha na zimne, w pierwszej ciąży nic się nie działo mam nadzieję że ta tez taka bedzie
reklama
Tylko mi na aplikacji wchodziło. Jak jestem na głównej to masz w lewym górnym roku trzy kreski to tam. W ustawienia a potem sygnatura własna i wpisujesz :*KatiNails powiesz mi jak wstawić suwaczek?