reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Musisz świetnie znać swój organizm :-) Trzymam kciuki żeby wszystko ładnie rosło:-) ja bety nigdy nie robiłam (Tylko podczas ciąży pozamacicznej mi robili) i tak naprawdę nie wiem co z czym się je :) wiem tylko że przy pozamacicznej beta szaleje jak głupia...

reklama
Też nie wyobrażam sobie nie farbowac włosów. [emoji4] mam mnóstwo siwych[emoji33]
Dziś będę powtarzała test. Czekam tylko aż mała sie obudzi. Nie chcę wychodzić z łóżka gdy ona śpi. Bety nie robiłam i robić nie będę. W pierwszej ciąży robiłam (ciążę poronilam). Źle przyrastala. To byl dla mnie taki stras,że juz więcej nie bede robic tego badania.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie też robienie bety to mega stres... zawsze biorę to badanie na " cito" ale to i tak 2-3 godziny oczekiwania. Ale w drugim poronienia właśnie beta nie przyrastała tak jak trzeba i wiedziałam że nie uda się tym razem... no i się nie udało.
Dlatego w tej ciąży badałam kilka razy co dwie doby żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta i nie łudzić się już od początku. Przyrastało pięknie więc jestem dobrej myśli.☺

A siwulców też mam mnóstwo i muszę cos z tym zrobić, bo z przodu zwłaszcza je mam..
Ale rok temu kiedy byłam w ciaży w poniedziałek widzielismy serduszko i tego dnia bylam też na malowaniu a za tydzień w poniedziałek już było po wszystkim więc teraz mam ogromny stres przed malowaniem.[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
Musisz świetnie znać swój organizm :-) Trzymam kciuki żeby wszystko ładnie rosło:-) ja bety nigdy nie robiłam (Tylko podczas ciąży pozamacicznej mi robili) i tak naprawdę nie wiem co z czym się je :) wiem tylko że przy pozamacicznej beta szaleje jak głupia...
No mi rosła i w poniedziałek jeszcze powtórzę :)
W poprzedniej ciąży tak nie miałam więc nie wiem czemu tutaj akurat typowo czułam :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Mnie trochę korci żeby przed środową wizytą zrobić jeszcze tą betę bo chciałabym zobaczyć te ogromne wartości które może osiągać np. 100 000☺

reklama
Dla mnie też robienie bety to mega stres... zawsze biorę to badanie na " cito" ale to i tak 2-3 godziny oczekiwania. Ale w drugim poronienia właśnie beta nie przyrastała tak jak trzeba i wiedziałam że nie uda się tym razem... no i się nie udało.
Dlatego w tej ciąży badałam kilka razy co dwie doby żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta i nie łudzić się już od początku. Przyrastało pięknie więc jestem dobrej myśli.[emoji5]

A siwulców też mam mnóstwo i muszę cos z tym zrobić, bo z przodu zwłaszcza je mam..
Ale rok temu kiedy byłam w ciaży w poniedziałek widzielismy serduszko i tego dnia bylam też na malowaniu a za tydzień w poniedziałek już było po wszystkim więc teraz mam ogromny stres przed malowaniem.
[/QUOTE]
Przykro mi [emoji20] pewnie to zbieg okoliczności ale rozumiem Cie,że masz obawy. Tez pewnie bym miała i chyba dla wewnętrznego spokoju bym nie farbowała włosów.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry