Farba bez amoniaku, najlepiej przy otwartym oknie żeby nie wdychać smrodów [emoji14]Dziewczyny pytanie. Czy farbujecie włosy ? Wiecie swieta sie zblizaja a tu odrosty na glowie? Co w ogole sadzice o farbowaniu w pierwszych tygodniach czy farbowac czy nie ?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AngelikaNela
Zaciekawiona BB
Ja mam ten sam dylemat codziennie o tym myślę żeby się uspokoić .. zwłaszcza że nic nie czuję oprócz pobolewania brzucha czasamiDziewczyny nie wiem czy powtarzać betę w poniedziałek była 241 i tak myśle jechać dzisiaj czy nie ? Wizytę mam w środę
Kochana bo Ty się biedna nawdychałasJa jestem fryzjerka . Jak pracowałam w zawodzie to często spotykałam się z ciężarnymi farbujacymi włosy, w swojej pierwszej ciąży robiłam pasemka. Zawsze mi że wydawało że można , jednak teraz po tym poronieniu to może wpadam w paranoje bo boje się nawet używać niektórych kremów do twarzy.takze jeśli zdecyduje się na farbę to na pewno jakaś delikatna np matrix sync Colorado bez amoniaku
basia.gdansk
Początkująca w BB
Ja będę robiła betę w poniedziałek, żeby na wizytę w środę mieć w miarę aktualną no i z czystej ciekawości ile wzrosłaDziewczyny nie wiem czy powtarzać betę w poniedziałek była 241 i tak myśle jechać dzisiaj czy nie ? Wizytę mam w środę
Ja kawał do wizyty ale też w poniedziałek betę robięJa będę robiła betę w poniedziałek, żeby na wizytę w środę mieć w miarę aktualną no i z czystej ciekawości ile wzrosła
Pierwsza beta 6 dni przed terminem @ - 9.27
Wczoraj 36.74.
W poniedziałek termin @ to pojadę sprawdzić czy wszystko ok czy ładnie rośnie
AngelikaNela
Zaciekawiona BB
Ja bym zrobiła też z ciekawości ale aż mnie brzuch boli na samą myśl ...
Też nie wyobrażam sobie nie farbowac włosów. [emoji4] mam mnóstwo siwych[emoji33]
Dziś będę powtarzała test. Czekam tylko aż mała sie obudzi. Nie chcę wychodzić z łóżka gdy ona śpi. Bety nie robiłam i robić nie będę. W pierwszej ciąży robiłam (ciążę poronilam). Źle przyrastala. To byl dla mnie taki stras,że juz więcej nie bede robic tego badania.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś będę powtarzała test. Czekam tylko aż mała sie obudzi. Nie chcę wychodzić z łóżka gdy ona śpi. Bety nie robiłam i robić nie będę. W pierwszej ciąży robiłam (ciążę poronilam). Źle przyrastala. To byl dla mnie taki stras,że juz więcej nie bede robic tego badania.
Bardzo wcześnie zrobiłaś betę. Podejrzewalas ciążę ? Zle sie czułas? Jeśli juz o tym pisałaś to prosze powtórz [emoji4]Ja kawał do wizyty ale też w poniedziałek betę robię
Pierwsza beta 6 dni przed terminem @ - 9.27
Wczoraj 36.74.
W poniedziałek termin @ to pojadę sprawdzić czy wszystko ok czy ładnie rośnie
AngelikaNela
Zaciekawiona BB
Mam takie same doświadczenia dlatego też się boje tej vetyTeż nie wyobrażam sobie nie farbowac włosów. [emoji4] mam mnóstwo siwych[emoji33]
reklama
Tak bardzo wcześnieBardzo wcześnie zrobiłaś betę. Podejrzewalas ciążę ? Zle sie czułas? Jeśli juz o tym pisałaś to prosze powtórz [emoji4]
To był 3cs. Odpuściłam totalnie nakręcanie się na objawy i zajmowałam się czymś żeby nie myśleć czy się udało czy nie.
Owulację miałam szybko w tym cyklu bo 11/12dc. Od soboty kłuły mnie dość specyficznie jajniki, szyjka opadła, zrobiła się twarda i wystająca więc tym bardziej pomyślałam @ idzie.. owu szybciej to może i @ szybciej przyjdzie. W niedzielę byliśmy na urodzinach u córki sąsiadki i przez moment myslalam że okres mi przyszedł. Takie skurcze miałam. Ale szyjka z kolei znów się uniosła. Plus tak często chodziłam do kibelka że pomyślałam że zapalenie pęcherza mam... Ale coś mi nie spasowało bo pęcherz nie bolał, cewka przy sikaniu też nie. W poniedziałek z głupa strzeliłam test ale byłam pewna że wynik będzie negatywny. Jakie moje zdziwienie jak pokazał cień cienia [emoji23] 6 dni przed terminem@... Więc nie myśląc wiele poleciałam na betę która to potwierdziła [emoji23] 9 dpo najwidoczniej u mnie to były objawy zagnieżdżania. W poprzedniej ciąży tak nie miałam