reklama
U mnie tak test 10 mlU z allegro (ten biało różowy strumieniowy) i tego samego dnia żółty bobo test 25mlU - płytkowy.Ja powtórzyła dzis test i znów bladzioch [emoji45] wczesniej robiłam test z czułością 10 dzis z czułością 25.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam Ci kupić ten bobo test.
ninex
Fanka BB :)
Witam trochę doczytałam ale już mi poumykało z głowy co chciałam komu napisaćWczorajsza wizyta super,mam juz kartę ciąży,termin na 4.08 ale rozwiązujemy się końcem lipca już mi powiedział.Dzidziuś ma 6,8mm,serducho pięknie bije,ciałko żółtkowe tez jest ok.Dostałam skierowanie na badania zapewne standardowo morfologia,hbs,tsh,toxo,cukier,hiv,hcv,grupa krwi i jeszcze jedno ale nie rozczytam W badaniu ginekologicznym tez czysto.Następna wizyta 16.01 acha i wiek ciąży z usg pokrywa się z OM.
Załączniki
U mnie dziś taka kreseczka jak u Ciebie na pierwszym zdjeciu. Nie wiem co myśleć ale skoro jest to chyba moge miec jakaś nadzieję. [emoji4] w sumie moja córeczka tez jest z takiego bladziocha.U mnie tak test 10 mlU z allegro (ten biało różowy strumieniowy) i tego samego dnia żółty bobo test 25mlU - płytkowy.
Polecam Ci kupić ten bobo test.
cabanianka
Aktywna w BB
Właśnie wyszłam od ginekolog i zadałem to pytanie na koniec odpowiedziała że można włosy farbować.Dziewczyny pytanie. Czy farbujecie włosy ? Wiecie swieta sie zblizaja a tu odrosty na glowie? Co w ogole sadzice o farbowaniu w pierwszych tygodniach czy farbowac czy nie ?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak wizyta?Właśnie wyszłam od ginekolog i zadałem to pytanie na koniec odpowiedziała że można włosy farbować.
Ale ze ona w ciąży czy że Ty ? [emoji23]Dziewczyny a co myslicie o robieniu żeli? Koleżanka prosi bym jej zrobiła i nie wiem czy jej zrobić czy odmówić.
Zresztą to nie ważne
Nie ma przeciwwskazań do robienia paznokci żelowych czy hybrydowych w ciąży
Mam mnóstwo ciężarnych klientek sama też będę pracować najdłużej jak się da. Oczywiście dodatkowo maseczka co by pyłu nie wdychać. Bo wiadomo że pochłaniacz wszystkiego nie wciągnie
W ciąży ja [emoji4] (mam nadzieje) . Dziękuję za odpowiedź.Ale ze ona w ciąży czy że Ty ? [emoji23]
Zresztą to nie ważne
Nie ma przeciwwskazań do robienia paznokci żelowych czy hybrydowych w ciąży
Mam mnóstwo ciężarnych klientek sama też będę pracować najdłużej jak się da. Oczywiście dodatkowo maseczka co by pyłu nie wdychać. Bo wiadomo że pochłaniacz wszystkiego nie wciągnie
reklama
To że Ty wiem tylko chodziło mi o to że może koleżanka też w ciąży i nie wiem czy może nosić żele [emoji14]W ciąży ja [emoji4] (mam nadzieje) . Dziękuję za odpowiedź.