reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Super,moja też pierwsza ciąża,strach jest,najbardziej mnie niepokoi ciagniecie macicy/ ból podbrzusza co jakiś czas,nie wiem czy to normalne,plamien nie mam, u lekarza byłam w poniedziałek według kalkulatora 5 tydzień a na usg jeszcze nic nie było,mam przyjść za dwa tygodnie. Lekarz mnie zbadał o wszystko ok.

reklama
Jej udało się mój lekarz już przyjmuje.Wizyta 14.12 o 17.45:biggrin2: czyli Justyna już po wizycie,jutro chomiczka,ja 14 a reszta 18 ,19 i najpózniej 28,tak?!.Oby się posypalo dużo dobrych wieści i bijących serc:)

Również mam 18 wizytę :D już się nie mogę doczekac!
Za to wczoraj byłam również na wizycie, mam nisko macice(oczywiście jak i macica to i szyjka) na której mam krwawiaca nadzerke. Dostałam leki podtrzymujące i bezwzględny zakaz sexu :(
ojej a to już tak całą ciążę? w pierwszej też tak było?

Ja też mam 18 wizyte:rolleyes2: to też jest moja pierwsza ciaza i sie boje jak będzie wszystko przebiegało i czy będzie wszystko ok.:tak: mam nadzieję, że 18 będzie już coś widać i słychać.:rolleyes2: a dziewczyny powiedzcie mi, jak z tymi tamtymi sprawami? Nie macie zadnych przeciwwskazań??:huh:

Już się nie mogę doczekać tych naszych serduszek, ciekawe która pierwsza usłyszy <3
ojej a to już tak całą ciążę? w pierwszej też tak było?
Do odwołania.. w poprzedniej mialam tylko krwawiąca nadżerkę i nie było tak źle.. po porodzie mi się obniżyła macica masakra.. posikiwanie kiedy biegam, przy kichaniu itd :/

hej.ja juz po wizycie znaczy sie wczoraj miałam,według ost miesiączki to 6tydz i 3dni wg UsG 5,5tyg widziałam juz malutki zarodek i mini pulsujace serduszko!nast wizyta za dwa tyg zobaczyć czy serce sie dobrze rozwinie i wyznaczyć dokladna date porodu bo jak narazie szacuje na 29.07-3.08

tak wiec nawet jak bede lipcowa mama to zostaje u Was dziewczyny ,chyba mogę co;>?

NowaNatka super ach pierwsze Nasze sierpniowe serduszko [emoji173]️
Ja czuje się fatalnie... nie wiem czy nie przyspieszę wizyty... wstałam rano z zapaleniem spojówek... oczy zaklejone...czerwone... do tego chyba źle spałam, albo mnie przewiało... ledwo szyją ruszam... aż paracetamol musiałam wziąść żeby iść do pracy...
Chciałam odczekać do tego 14.12... to będzie 6t4d może byłoby serduszko a tak pieron wie...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
hej.ja juz po wizycie znaczy sie wczoraj miałam,według ost miesiączki to 6tydz i 3dni wg UsG 5,5tyg widziałam juz malutki zarodek i mini pulsujace serduszko!nast wizyta za dwa tyg zobaczyć czy serce sie dobrze rozwinie i wyznaczyć dokladna date porodu bo jak narazie szacuje na 29.07-3.08

tak wiec nawet jak bede lipcowa mama to zostaje u Was dziewczyny ,chyba mogę co;>?
Ja 18 grudnia ide bedzie 6 tydzień się zacznie wiec będzie widać. U mnie termin na 13 sierpień z miesiączki więc z USG pewnie będzie cos w granicach 10/15 sierpień. No pod koniec lipca tez juz mogę urodzic. Druga ciąża miałam termin na 18 maj urodziłam 6 maja 12 dni przed terminem. Pierwsza urodziłam idealnie w dzień terminu z miesiączki. Jak to lekarz powiedział przy drugiej ciąży natura sama wybierze czas

Do góry