reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ninex u mnie tez trzecia ciąża termin wypada na 13 sierpień mam Emilie 5 lat i Natalke 1,5 roku
Czyli mamy podobnie;) ja się okropnie stresuję jak mąż poradzi sobie z synem..bo on dalej na piersi i nie wiem jak go ogarnąć do sierpnia.A ty masz jeszcze młodsze maleństwo...chyba troszkę przesadzam:rofl:

Ninex Jak się urodzi nowe maleństwo to Natalka 2 latka bedzie miała skończone więc będzie już madrzejsza:-D. Najgorzej chyba od razu rok po roku mieć dzieci. My na wiosnę zegnamy smoczek i pampersy ale za chwile od nowa będzie to samo

Hej dziewczyny,
Jestem tu nowa :) w sobotę 2 testy pozytywne, dzisiaj byłam u lekarza, ciąża 4 tygodnie +1 dzień. Kolejne usg 21 grudnia, mam nadzieje, że będzie już bić serducho :) to moja pierwsza ciąża, więc jestem trochę przerażona co mnie czeka, ale oczywiście bardzo się cieszę :)
Pozdrawiam

Hej :) ile masz lat:? :)

Ninex Jak się urodzi nowe maleństwo to Natalka 2 latka bedzie miała skończone więc będzie już madrzejsza:-D. Najgorzej chyba od razu rok po roku mieć dzieci. My na wiosnę zegnamy smoczek i pampersy ale za chwile od nowa będzie to samo
oj tez powinnam to sobie powtarzać,mój będzie już trzylatkiem i od września do przedszkola, ale chyba właśnie przeraża mnie że wszystko od nowa i nie wiem jak ogarnę dwoje przedszkolaków i niemowlaka.Cóż nie my pierwsze,nie ostatnie:sorry::tak: mój mąż za to nadspodziewanie spokojny jest.....Jak to było u was dziewczyny ciąże planowane,czy niespodziewane?

Jestem po wizycie jak narazie widoczny jest sam pęcherzyk.Na nastepna wizyte mam przyjsc za ok 10 dni,bo wtedy już powinien być widoczny zarodek.Umówiłam sie na 13.12 będzie to równy 7 tydzień wiec mam nadzieje,że już zobacze dzidzie i serduszko

Ja idę na wizytę 15.12 w swoje imieniny mam nadzieję, żęto będzie piękny prezent [emoji846] ale już zaczynam świrować [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny,
Jestem tu nowa :) w sobotę 2 testy pozytywne, dzisiaj byłam u lekarza, ciąża 4 tygodnie +1 dzień. Kolejne usg 21 grudnia, mam nadzieje, że będzie już bić serducho :) to moja pierwsza ciąża, więc jestem trochę przerażona co mnie czeka, ale oczywiście bardzo się cieszę :)
Pozdrawiam
Hej,moja też pierwsza właśnie czekam u lekarza,5 tydzień według wyliczeń kalkulatora zobaczymy co wyjdzie na badaniu:-)

reklama
Jestem po wizycie jak narazie widoczny jest sam pęcherzyk.Na nastepna wizyte mam przyjsc za ok 10 dni,bo wtedy już powinien być widoczny zarodek.Umówiłam sie na 13.12 będzie to równy 7 tydzień wiec mam nadzieje,że już zobacze dzidzie i serduszko
Kurcze ja mam wizytę na czwartek i to bedzie 5 tydzień 2 dzień. To nie wiem czy jest sens isć, czy coś już będzie widać :/

Do góry