reklama
chomiczka007
Moderatorka
Dziewczyny ja już myślałam ze mam schizę jakąś, że brzuch mi wywaliło w 5tc!!!! Aż wczoraj po forach czytałam czy to w ogóle możliwe! I jednak, albo jakieś wzdęcie. Ja mam taką sytuację że w ciągu ostatniego roku schudłam 16kg, i od roku kilka razy w tygodniu mierzę się w kilku miejscach (m.in. talia, brzuch), ot takie zboczenie zeby pilnować aby się znowu nie rozrosnać I wczoraj siedzę i ten brzuch mi jakość przeszkadza i nie ma bata, w 3 dni w brzuchu +4cm, w talii +3cm, takich wymiarów nie miałam już dawno dawno! Ale czytałam że to mogą być wzdęcia na początku ciązy. Cały weekend zdrowe lekkie żarcie a tu na koniec taki psikus. Wiedziałam że w drugiej ciąży brzuch szybciej się pojawia ale bez przesady! W takim tempie to na święta będę musiała kupić ciążowe gacie Żarty żartami ale boję się znowu przytyć
Ewelina8989
Aktywna w BB
Czekam na wizyte przed gabinetem i siedze jak na szpilkach ..Już mnie rano dzisiaj mdliło chyba z nerwów
chomiczka007
Moderatorka
Powodzenia i czekamy na informację!Czekam na wizyte przed gabinetem i siedze jak na szpilkach ..Już mnie rano dzisiaj mdliło chyba z nerwów
chomiczka007
Moderatorka
Ja dziś przyszłam do pracy i jakiś odświeżacz powietrza był włączony przez weekend, tak mnie ten smród uderzył ze od razu do kibelka pognałam Mam bardzo wyczulony węch teraz
38 lat będę miała w styczniu,więc lada moment.Termin też mi wypada na sierpień ok.10.Pozdrawiam.Cześć
Zrobiłam dziś rano test.. pozytywny Okres spóźnia mi się dwa dni.
Mam 38 lat sześcioletniego synka i... udało się w czwartym cyklu
Czekam na was dziewczyny z terminem na sierpień 2018
Napisałam smsa do gina czekam na termin wizyty :
cabanianka
Aktywna w BB
Ja 34lat więc nie jesteście same..38 lat będę miała w styczniu,więc lada moment.Termin też mi wypada na sierpień ok.10.Pozdrawiam.
Ostatnia edycja:
ninex
Fanka BB :)
Witam, i również dołączę,ostatnia @ 28.10 dwa testy pozytywne w 34 dc. Ciążą nie planowana,ale dzidziuś bardzo widać chce się urodzić.Jest to moja trzecia ciąża,termin z kalkulatorów internetowych wypada mi między 4 a 7 sierpnia.Na wizytę planuję się wybrać 14 albo 19 grudnia,żeby już coś zobaczyć.W domku mam już córkę Zosię 5,5 roku i syna Michała prawie 2 ,5.Z objawów tylko bóle okresowe,lekkie mdłości i okropne zmęczenie.Pozdrawiam i trzymam kciuki za wizyty
Aaaa i co do brzucha tak samo jak w drugiej ciąży wyskoczył bardzo szybko,wieczorami jak na 4 miesiąc,na pewno winne są też wzdęcia które męczą mnie niemiłosiernie.Więc nie przejmujcie się w kolejnych ciążach u niektórych pań to normalne.
Aaaa i co do brzucha tak samo jak w drugiej ciąży wyskoczył bardzo szybko,wieczorami jak na 4 miesiąc,na pewno winne są też wzdęcia które męczą mnie niemiłosiernie.Więc nie przejmujcie się w kolejnych ciążach u niektórych pań to normalne.
Ostatnia edycja:
reklama
Madzia ja brzuchol to mam tłuszczowy jak talala aż watydze się sama przed sobą jak na wagę wchodzę.... ale mimo to czuje ze spodnie zrobiły się lekko ciasne...
Ja w pierwszej ciąży 20 kg przytylam za przeproszenie żarłam wszystko;-) a najwięcej słodyczy. W drugiej 11 kg prawie miesiąc niewiele jadlam bo nie moglam. Ale potem juz nie słodycze tylko frytki kebaby i wcale dużo nie tylam. Przytylam jak skończyła karmić mała.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom