reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja już myślałam ze mam schizę jakąś, że brzuch mi wywaliło w 5tc!!!! Aż wczoraj po forach czytałam czy to w ogóle możliwe! I jednak, albo jakieś wzdęcie. Ja mam taką sytuację że w ciągu ostatniego roku schudłam 16kg, i od roku kilka razy w tygodniu mierzę się w kilku miejscach (m.in. talia, brzuch), ot takie zboczenie zeby pilnować aby się znowu nie rozrosnać :p I wczoraj siedzę i ten brzuch mi jakość przeszkadza i nie ma bata, w 3 dni w brzuchu +4cm, w talii +3cm, takich wymiarów nie miałam już dawno dawno! Ale czytałam że to mogą być wzdęcia na początku ciązy. Cały weekend zdrowe lekkie żarcie a tu na koniec taki psikus. Wiedziałam że w drugiej ciąży brzuch szybciej się pojawia ale bez przesady! W takim tempie to na święta będę musiała kupić ciążowe gacie :) Żarty żartami ale boję się znowu przytyć :(

Ja dziś przyszłam do pracy i jakiś odświeżacz powietrza był włączony przez weekend, tak mnie ten smród uderzył ze od razu do kibelka pognałam :p Mam bardzo wyczulony węch teraz :)

Cześć :)
Zrobiłam dziś rano test.. pozytywny:) Okres spóźnia mi się dwa dni.
Mam 38 lat :szok: sześcioletniego synka i... udało się w czwartym cyklu :)
Czekam na was dziewczyny z terminem na sierpień 2018 :)
Napisałam smsa do gina :) czekam na termin wizyty ::):-D

eiktdqk362g7u9u6.png
38 lat będę miała w styczniu,więc lada moment.Termin też mi wypada na sierpień ok.10.Pozdrawiam.

Witam, i również dołączę,ostatnia @ 28.10 dwa testy pozytywne w 34 dc. Ciążą nie planowana,ale dzidziuś bardzo widać chce się urodzić.Jest to moja trzecia ciąża,termin z kalkulatorów internetowych wypada mi między 4 a 7 sierpnia.Na wizytę planuję się wybrać 14 albo 19 grudnia,żeby już coś zobaczyć.W domku mam już córkę Zosię 5,5 roku i syna Michała prawie 2 ,5.Z objawów tylko bóle okresowe,lekkie mdłości i okropne zmęczenie.Pozdrawiam i trzymam kciuki za wizyty:)
Aaaa i co do brzucha tak samo jak w drugiej ciąży wyskoczył bardzo szybko,wieczorami jak na 4 miesiąc,na pewno winne są też wzdęcia które męczą mnie niemiłosiernie.Więc nie przejmujcie się w kolejnych ciążach u niektórych pań to normalne.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia ja brzuchol to mam tłuszczowy jak talala aż watydze się sama przed sobą jak na wagę wchodzę.... ale mimo to czuje ze spodnie zrobiły się lekko ciasne...

Ja w pierwszej ciąży 20 kg przytylam za przeproszenie żarłam wszystko;-) a najwięcej słodyczy. W drugiej 11 kg prawie miesiąc niewiele jadlam bo nie moglam. Ale potem juz nie słodycze tylko frytki kebaby i wcale dużo nie tylam. Przytylam jak skończyła karmić mała.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry