reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Z objawów to póki co lekkie mdłości ale naprawdę lekkie, mam już nadwrażliwość na zapachy, w autobusie nie jestem w stanie wytrzymać i wrażliwe sutki bardzooo.

reklama
czesc dziewczyny! jestem Natalia ,ale wole jak mowia do mnie Natka:) jestem juz styczniowa mamusia 2016 teraz czekam na drugiego bobasa! termin z Om wyliczylam na 1.08 . do lekarza mam w srode czyli za maly tydzien.Jestem z okolic Zielonej Gory:)
w ktorym tyg ciazy wybieracie sie na pierwsze wizyty do lakarza?:>

pozdrawiam i wszystkim gratuluję upragnionych dwoch kreseczek!:)

czesc dziewczyny! jestem Natalia ,ale wole jak mowia do mnie Natka:) jestem juz styczniowa mamusia 2016 teraz czekam na drugiego bobasa! termin z Om wyliczylam na 1.08 . do lekarza mam w srode czyli za maly tydzien.Jestem z okolic Zielonej Gory:)
w ktorym tyg ciazy wybieracie sie na pierwsze wizyty do lakarza?:>

pozdrawiam i wszystkim gratuluję upragnionych dwoch kreseczek!:)
Ja jestem majowa 2016 ;-) i pazdziernikowa 2012;-) teraz czekamy na trzeciego maluszka termin wypada na 13.08

Ja jestem weteranką to moje 4 słoneczko:) 36 lat,ostatni poród październik 2013.W domu 1 chłopak i 2 dziewczyny.Z objawów ciążowych cierpię ostatnio na bezsenność,i ciągle mi zimno.

Ja jestem weteranką to moje 4 słoneczko:) 36 lat,ostatni poród październik 2013.W domu 1 chłopak i 2 dziewczyny.Z objawów ciążowych cierpię ostatnio na bezsenność,i ciągle mi zimno.
Gratuluję! Moja druga fasolka, ale chcielibyśmy 4 właśnie chociaż nie wiem czy wytrwamy w postanowieniu, czas pokaże jak to będzie wyglądać. A jak u Was, zawsze chcieliście dużą rodzinę? No i jak Wam życie płynie? Dużo mam juz narzeka przy 3 pociechach na lekki chaos i brak czasu.

Hej, gratuluję wszystkim sierpniowym mamusiom! Mam 31 lat i to moja 3 ciąża. Mam juz dwie córki, jedna ma 10 lat, a druga 8. Termin mam na 1 sierpnia. U mnie z objawów to męczące mdłości , zwłaszcza w nocy i bardzo wyczulony węch.

Ostatnia edycja:
Mnie dopadl katar. Boje sie tez bo u corki w przedszkolu jedna dziewczynka ma ospe. Wiem ze to nie uniknione kiedys i ona zachoruje ale wolalalabym zeby nie teraz. Objawow narazie nie mam na zapachy bylam bardzo wrazliwa w drugiej ciazy mialam taki odswiezacz w zmywarce i musialam go wyrzucic bo nie moglam zniesc tego zapachu.
A i mam 27 lat trzecia ciaza

Wolkowska wlasnie obawiam sie tego co to bedzie przy trzech najmlodsza to taki balaganiarz wyszystko wynisie nawet smieci ;-) ;-) ale zanim ten maluszek ktory sie urodzi zacznie broic to ona bedzie juz madrzejsza wiec bedziemy caly czas na tum samym etapie

Mnie martwi to że nie mam praktycznie żadnych objawów. Tylko w nocy mam metaliczny posmak w buzi i rano jeszcze się utrzymuje, pije dużo płynów bo strasznie mnie suszy. Cyce bez zmian, ani nie bolą, ani mnie nie mdli. W pierwszej ciąży czasami mnie zemdliło zwłaszcza w trakcie jazdy samochodem. Do lekarza miałam iść 19 grudnia ale umówiłam się teraz na wtorek bo troche się martwię tą bostonką i tym brakiem objawów, więc chcę sprawdzić czy tam wszystko ok.

reklama
Gratuluję! Moja druga fasolka, ale chcielibyśmy 4 właśnie chociaż nie wiem czy wytrwamy w postanowieniu, czas pokaże jak to będzie wyglądać. A jak u Was, zawsze chcieliście dużą rodzinę? No i jak Wam życie płynie? Dużo mam juz narzeka przy 3 pociechach na lekki chaos i brak czasu.

Ja zawsze chciałam mieć trójeczkę, jednak synek tak dał nam w palnik że zrobilismy dłuższą przerwę a mąż w ogóle już więcej nie chciał :) Udało mi sie go przekonać. Nie wiem czy na trzecie się odważę, zobaczę czy poradzę sobie z dwójką :)

Do góry