reklama
NowaNatka
Fanka BB :)
Chomiczka u mnie podobnie brzuch jakby podbuchniety wyskoczył mi juz malutki bo malutki ,ale spodnie cisna bo jestem szczupła i zawsze spodnie meg dopasowane nosilam. Ja liczę ze szybko pójdzie ,pierwszy poród sn 8,5H wtym 5min parte bole wiec mam nadzieje ze teraz będzie jeszcze szybciej!;-)
a z objawów to narazie mdłości i oby było ich jak najmniej! Pierwsza ciąża była mocno objawowa i od 20tyg leżałam do końca juz. liczę ze teraz będzie lepiej.
a z objawów to narazie mdłości i oby było ich jak najmniej! Pierwsza ciąża była mocno objawowa i od 20tyg leżałam do końca juz. liczę ze teraz będzie lepiej.
Witam wszystkie przyszłe mamusie i te które czekają na 2 kreseczki. Ja czekam na @ jeszcze 4 dni... mam nadzieję, ze się nie pojawi... mam ochotę na testowanie, ale nie chce rozczarowania tymbardziej, ze od tygodnia boli mnie podbrzusze, piersi a dzis klucie w prawym jajniku... staramy się 3 cykl. Trzymajcie kciuki
JustynaGorzkiewicz
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny,ostatnia miesiączka 28.10 zrobiłam test w piątek i dwie kreseczki, nie staraliśmy się z mężem i samo wyszlo:-) z czego bardzo się cieszymy:-) mam pytanie pobolewa mnie podbrzusze/klocie jak na miesiączkę czy to normalne?
@JustynaGorzkiewicz gratuluje co do klucia się nie wypowiem, bo sama mam, ale u mnie przed okresem(oby jednak nie przyszedł) jeszcze raz gratuluje 2 kreseczek.
wolkowska
Zaciekawiona BB
Tak, to normalne. Przy pierwszej ciąży byłam przez to przekonana ze dostanę okres i nic nie wyszło a jednak 2 kreseczki i miesiące tycia :-)Cześć dziewczyny,ostatnia miesiączka 28.10 zrobiłam test w piątek i dwie kreseczki, nie staraliśmy się z mężem i samo wyszlo:-) z czego bardzo się cieszymy:-) mam pytanie pobolewa mnie podbrzusze/klocie jak na miesiączkę czy to normalne?
Polka33 ja miałam okres 6.11 i też liczylam z internetowego kalkulatora. My za tydzień będziemy na urodzinach to powiem mamie. Co do brzucha od samego poczatku jak pojawiły sie mdłości cały czas miałam taki wzdety pełny. Typowo ciążowy było widać na święta a termin miałam na połowę maja.
Chomiczka drugi poród jest lżejszy ja o 1 w nocy dostalam skurcze o 5 pojechalam do szpitala tam wszystkie dokumenty itp położna mnie zbadała i stwierdziła ze to jeszcze potrwa. Dala mi piłkę i tak sobie siedzialam potem lekarka wzięła mnie na USG tam juz myslalam ze nie wytrzymam wrocilam do sali wody mi odeszły i rodzilam położne ledwo co zdążyły sie przygotować o 7 urodziłam.
Przy drugim razie gorzej znosilam karmienie 2 dni siedziałam nad sciagaczem i ryczalam
Chomiczka drugi poród jest lżejszy ja o 1 w nocy dostalam skurcze o 5 pojechalam do szpitala tam wszystkie dokumenty itp położna mnie zbadała i stwierdziła ze to jeszcze potrwa. Dala mi piłkę i tak sobie siedzialam potem lekarka wzięła mnie na USG tam juz myslalam ze nie wytrzymam wrocilam do sali wody mi odeszły i rodzilam położne ledwo co zdążyły sie przygotować o 7 urodziłam.
Przy drugim razie gorzej znosilam karmienie 2 dni siedziałam nad sciagaczem i ryczalam
chomiczka007
Moderatorka
Dziewczyny ja za pierwszym cyklem starań zmarnowałam trochę testów bo nic nie wyszło. Teraz nakupiłam sobie w Auchan testy paskowe za 2,99zł bo szkoda mi było kasy na te z Rossmanna za 17zł. To jest ta sama czułość 10Uml, więc najczulszy jaki jest dostępny. Mogłam robić bez obaw. Akurat tak mi się udało i za pierwszym testem już 2 kreski się pojawiły, było to 3 dni przed okresem Także polecam te testy z Auchan, po co przepłacać
Hej dziewczyny miałam nadzieje do Was dołączyć Ale nie wie czy się uda termin spodziewane @ piatek zrobiłam wtedy test negatywny dziś powtórzyłam i to samo :/.
reklama
Uda się następnie razem:-)Hej dziewczyny miałam nadzieje do Was dołączyć Ale nie wie czy się uda termin spodziewane @ piatek zrobiłam wtedy test negatywny dziś powtórzyłam i to samo :/.