reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Moja druga, mam Anitke 1,5 roku. Do lekarza ide 5 grudnia, z tego co wyliczylam to termin bedzie na 03.07.18 :-)
madzia0-1 teraz pasował by chłopczyk dla odmiamy po dwóch dziewczynkach :-)
Moj maz liczy na chlopca :-D:-D dla dziewczynki wszystko mamy a dla chlopca nic. Ale najwazniejszw zeby bylo zdrowe

reklama
Ktora ciaza u was? U mnie trzecia mam 2 dziewczynki Emilka 5 lat i Natalka 1,5 roku. Przed swietami planuje isc do lekarza
Moja druga ciąża, mam już synka 4 letniego. Chciałabym córeczkę do pary :) Ale tak naprawdę wszystko jedno, byle było zdrowe :) Do lekarza mam termin dopiero na 19 grudnia

Cześć dziewczyny
1.11.17 ostatnia miesiączka
16.11.17 pozytywny test owulacyjny
27.11.17 pozytywny test ciążowy bardzo blada kreska
28.11.17 kreska już wyraźniejsza
Termin na 8 sierpnia
W domu syn 7 lat i córka 5 lat.
Ciąża planowana udało się w pierwszym cyklu
No to się rozpisałam

h4zpskjovgewopzy.png

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
1.11.17 ostatnia miesiączka
16.11.17 pozytywny test owulacyjny
27.11.17 pozytywny test ciążowy bardzo blada kreska
28.11.17 kreska już wyraźniejsza
Termin na 8 sierpnia
W domu syn 7 lat i córka 5 lat.
Ciąża planowana udało się w pierwszym cyklu
No to się rozpisałam
Gratulacje :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja druga ciąża, mam już synka 4 letniego. Chciałabym córeczkę do pary :) Ale tak naprawdę wszystko jedno, byle było zdrowe :) Do lekarza mam termin dopiero na 19 grudnia

Hej :) ja tez musze jeszcze poczekac na wizytę :) jestem umówiona na 18 grudnia.
To moja druga ciąża. mam w domu 6 latka :)

reklama
Witeczek3 to masz tak jak ja trzecia ciaza. Ktos ma juz jakies objawy?? Wymioty itp..
Mnie bolą piersi, nie potrafię pić kawy, nie mam apetytu i mam lekkie mdłości, ale to naprawdę nic w porównaniu do mdłości w 1 ciąży. Zastanawiam się czy dopiero się rozkręci czy też może teraz będzie inaczej? Wizyta 14 grudnia, jak będzie już zdjęcie fasolki powiem mojemu synkowi, bo on ma od kilku miesięcy obsesję na punkcie bobasków i wciąż mnie męczy kiedy będziemy mieć dzidzię :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry