reklama
Ewelina8989
Aktywna w BB
Witam ☺ Mamy ten sam termin porodu ☺Witam obliczyłam że termin porodu to 1.08 beta 21.11 to 466 pęcherzyk był widoczny w poniedziałek. To moja druga ciąża - mam 15 miesięczna córeczkę a i mam 25 lat
Ewelina8989
Aktywna w BB
Ja nie mam żadnych objawów oprócz bólu piersi,a w 1ciąży już w 5 tygodniu była masakra Boje sie,że ten brak objawów to jest tylko taka cisza przed burza oby nie,bo znów będa 3 miesiące wyjęte z życiaMnie bolą piersi, nie potrafię pić kawy, nie mam apetytu i mam lekkie mdłości, ale to naprawdę nic w porównaniu do mdłości w 1 ciąży. Zastanawiam się czy dopiero się rozkręci czy też może teraz będzie inaczej? Wizyta 14 grudnia, jak będzie już zdjęcie fasolki powiem mojemu synkowi, bo on ma od kilku miesięcy obsesję na punkcie bobasków i wciąż mnie męczy kiedy będziemy mieć dzidzię
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewelina8989
Aktywna w BB
Ja nie mam żadnych objawów oprócz bólu piersi,a w 1ciąży już w 5 tygodniu była masakra Boje sie,że ten brak objawów to jest tylko taka cisza przed burza oby nie,bo znów będa 3 miesiące wyjęte z życia.Pytałam sie gin czy tą ciąże też będe tak ciężko przechodziła to stwierdziła,że moge,a nie musze,bo każda ciąża jest inna
Ewelina8989
Aktywna w BB
U mnie druga ciąża mam córke która ma skończone 2 latka i 7 mcKtora ciaza u was? U mnie trzecia mam 2 dziewczynki Emilka 5 lat i Natalka 1,5 roku. Przed swietami planuje isc do lekarza
Ewelina8989
Aktywna w BB
Też bym tak chciała ☺Piewszy trymestr pierwszej ciąży tak dał mi popalić i teraz mam cicha nadzieje,że będzie lepiej tym razemhm... ja cały czas czekam na objawy chociaż... podczas pierwszej ciąży długo ich nie odczuwałam tak naprawdę to poza ciążowym brzuszkiem nie miałam innych
Angelika22
Fanka BB :)
Ja test zrobiłam 26 dnia cyklu , dzisiaj 01.12 kolejny pozytywny .
Nie byłam jeszcze u lekarza . Ostatnia ciąże straciłam w 5 tygodniu (samoistne poronienie ) , teraz mam chwilowe bóle brzucha. Jak wasze samopoczucie ? Kiedy najlepiej wybrać się do lekarza ?
Nie byłam jeszcze u lekarza . Ostatnia ciąże straciłam w 5 tygodniu (samoistne poronienie ) , teraz mam chwilowe bóle brzucha. Jak wasze samopoczucie ? Kiedy najlepiej wybrać się do lekarza ?
Angelika22
Cześć dziewczyny
1.11.17 ostatnia miesiączka
16.11.17 pozytywny test owulacyjny
27.11.17 pozytywny test ciążowy bardzo blada kreska
28.11.17 kreska już wyraźniejsza
Termin na 8 sierpnia
W domu syn 7 lat i córka 5 lat.
Ciąża planowana udało się w pierwszym cyklu
No to się rozpisałam
Angelika22
U mnie wszystko to samo
reklama
Ja do lekarza planuje isc 18,grudnia. W pierwszej ciazy czulam sie ok sporadycznie czasem zwymiotowalam. W drugiej tez pic kawy nie moglam przez 3,miesiace a musialam bo mialam niskie cisnienie potem wymioty wlasciwe rzadko bo chcialo mi sie wymiotowac a nie moglam tylko kilka razu sie udalo i wiecznie chcialo mi sie spac, a to mnie nogi bolaly plecy. Narazie nic sie nie dzieje poza tym ze cigle glodna jestem