GratulacjeHej z moich obliczeń wynika, że też załapię się na sierpniową mamę 3 testy pozytywne i brak miesiączki wreszcie się doczekałam wizyta u gin dopiero 28 grudnia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeHej z moich obliczeń wynika, że też załapię się na sierpniową mamę 3 testy pozytywne i brak miesiączki wreszcie się doczekałam wizyta u gin dopiero 28 grudnia
Jutro okaze sie czy bede z wami. Kupilam dzis juz test jutro zrobie bo okres wypada mi w niedziele. Kusi mnie juz zeby zrobic ale poczekam
Tak, tylko pęcherzyk Też mam fotke pecherzyka w 5t2d, a z 1 ciąży 4t6d. Już się nie mogę doczekać fasolki z środku [emoji16]Jutro mam wizyte dziewczynki! trzymac kciuki. Na usg powinno widac sam pecherzyk ciazowy, nic wiecej chyba?
Dzisiaj 4t 6 d, wlasnie powinna mi sie konczyc miesiaczka.
SUPER!! GRATULACJE!!! Też bym nie wytrzymała do jutraZrobilam dzis test wyszly dwie kreski termin wypada na 13 sierpien
Gratulacje [emoji16]Zrobilam dzis test wyszly dwie kreski termin wypada na 13 sierpien
Moja druga. Mam 7-letniego synaKtora ciaza u was? U mnie trzecia mam 2 dziewczynki Emilka 5 lat i Natalka 1,5 roku. Przed swietami planuje isc do lekarza