reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A jak można trafić do tej prywatnej?

16uds65gf2i39h6o.png
Są chyba2 czy 3 dziewczyny moderatorki czy jakoś tak i chyba one tym się zajmują ale nie jestem pewna, zaraz sprawdzę które do napiszesz do którejś żeby Cię dodały :-)
@Thisjuss i @chomiczka007

Ostatnia edycja:
Z tymi połówkowymi to ja się właśnie zastanawiam czy na NFZ iść czy prywatnie. Niby mogę się zapisać na USG do kogo chce, ale tak się zastanawiam czy wpuszcza mojego Męża, który przecież chce zobaczyć Bobasa [emoji5] a jak pójdę prywatnie to na pewno go wpuszcza.

Mam na coś smaka i nie wiem na co... ni to czekolada ni to żelki. Ni coś za mną chodzi i nie wiem co [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Z tymi połówkowymi to ja się właśnie zastanawiam czy na NFZ iść czy prywatnie. Niby mogę się zapisać na USG do kogo chce, ale tak się zastanawiam czy wpuszcza mojego Męża, który przecież chce zobaczyć Bobasa [emoji5] a jak pójdę prywatnie to na pewno go wpuszcza.

Mam na coś smaka i nie wiem na co... ni to czekolada ni to żelki. Ni coś za mną chodzi i nie wiem co [emoji12]

Za mną dzisiaj chodzą frytki[emoji23][emoji16]

16uds65gf2i39h6o.png

Ja chodziłam w poprzedniej ciąży na nfz i mąż bez problemu wszedł, lekarz nawet sam go zawołał żeby ze mną wszedł :p

@oliwiapatrycja dziękuję[emoji4] Może dla reszty to też będzie informacja.

16uds65gf2i39h6o.png
Teraz większość dziewczyn juz się zna więc jak dla mnie wszystkie powinny już pisać w grupie prywatnej a nie tutaj, więcej tematów można poruszać itp bo nikt poza nami już tego nie widzi i nie czyta i nie trzeba się martwić ze sąsiadka czy jakaś koleżanka to zobaczy :p ale to niestety ode mnie nie zależy

reklama
@oliwiapatrycja musze w takim razie się zorientować czy u nas nie ma z tym problemu. Bo Mąż by mi chyba nie wybaczył gdyby nie zobaczył Dzidziusia [emoji12] to nasze pierwsze dziecko i mąż bardzo się wczuwa i przeżywa [emoji7]

Raczej nie będzieproblemu , przecież to ojciec dziecka a nie sąsiad czy ktoś obcy, no chyba że naprawdę jakiś lekarz dziwoląg się trafi ale wątpię :-) teraz czasy inne i napewno wejdziecie razem :-)

Do góry