reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dobrze wiedzieć..[emoji4]
Ta nasza grupa jest akurat nie zamkniętą[emoji4] Wszyscy widzą co piszemy[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Wiem ..:-D miałam na myśli tą drugą naszą grupę sierpniowe mamy prywatnie gdzie jestem ;-)

reklama
Ja jeszcze nie wiem kiedy mam połówkowe, bo wizytę mam dopiero na początku kwietnia.
Wiem tylko że znów wróciły mi mdłości i wymioty
No coś okropnego... a myślałam, ze mam to już z głowy [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez jeszcze nie jestem nawet zapisana na polowkowe. Nastepna wizyte u gina mam 23 marca to zapytam czy mnie w ogole wysyla na polowkowe usg i kiedy mam na nie pojsc. Mam nadzieje ze beda wtedy jeszcze wolne terminy w mojej poradni..

Ja tez jeszcze nie jestem nawet zapisana na polowkowe. Nastepna wizyte u gina mam 23 marca to zapytam czy mnie w ogole wysyla na polowkowe usg i kiedy mam na nie pojsc. Mam nadzieje ze beda wtedy jeszcze wolne terminy w mojej poradni..
Ja będę miała wizytę 18+6 26 marca. To jest poniedziałek i pewnie połówkowe będzie 29 marca albo 5 kwietnia. Bo normalnie chodzę na NFZ , a takie badania mam od ręki w prywatnym gabinecie swojego lekarza prowadzącego.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No ten drugi wątek sierpniowych Mam, ten zamknięty... Nie mogę się teraz połapać w tej aplikacji :/ jakby się dało to bym aktualizacje usunęła.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam tak kiedyś, odinstalowalam aplikację i znow zainstalowalam-pomoglo :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

A po co tyle tych forum prowadzić? Tajne i nie tajne jeszcze fb. Łeeee tam za dużo uzależnień. Pozdrawiam
Tutaj na tym wszyscy widzą co piszemy itp nawet nie zalogowane osoby mogą to widzieć, a na sierpniowe prywatnie juz nikt tego nie widzi co piszemy wstawiamy itp . Ja na fb nie należą tylko tutaj do naszej zwykłej grupy i tej prywatnej :p

Ja będę miała wizytę 18+6 26 marca. To jest poniedziałek i pewnie połówkowe będzie 29 marca albo 5 kwietnia. Bo normalnie chodzę na NFZ , a takie badania mam od ręki w prywatnym gabinecie swojego lekarza prowadzącego.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja bym sie chciala na nfz zalapac na polowkowe. No ale zobacze czy w ogole dostane skierowanie..

reklama
Do góry