reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dobrze wiedzieć..[emoji4]
Ta nasza grupa jest akurat nie zamkniętą[emoji4] Wszyscy widzą co piszemy[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Wiem ..:-D miałam na myśli tą drugą naszą grupę sierpniowe mamy prywatnie gdzie jestem ;-)

reklama
Ja jeszcze nie wiem kiedy mam połówkowe, bo wizytę mam dopiero na początku kwietnia.
Wiem tylko że znów wróciły mi mdłości i wymioty
No coś okropnego... a myślałam, ze mam to już z głowy [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez jeszcze nie jestem nawet zapisana na polowkowe. Nastepna wizyte u gina mam 23 marca to zapytam czy mnie w ogole wysyla na polowkowe usg i kiedy mam na nie pojsc. Mam nadzieje ze beda wtedy jeszcze wolne terminy w mojej poradni..

Ja tez jeszcze nie jestem nawet zapisana na polowkowe. Nastepna wizyte u gina mam 23 marca to zapytam czy mnie w ogole wysyla na polowkowe usg i kiedy mam na nie pojsc. Mam nadzieje ze beda wtedy jeszcze wolne terminy w mojej poradni..
Ja będę miała wizytę 18+6 26 marca. To jest poniedziałek i pewnie połówkowe będzie 29 marca albo 5 kwietnia. Bo normalnie chodzę na NFZ , a takie badania mam od ręki w prywatnym gabinecie swojego lekarza prowadzącego.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No ten drugi wątek sierpniowych Mam, ten zamknięty... Nie mogę się teraz połapać w tej aplikacji :/ jakby się dało to bym aktualizacje usunęła.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam tak kiedyś, odinstalowalam aplikację i znow zainstalowalam-pomoglo :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

A po co tyle tych forum prowadzić? Tajne i nie tajne jeszcze fb. Łeeee tam za dużo uzależnień. Pozdrawiam
Tutaj na tym wszyscy widzą co piszemy itp nawet nie zalogowane osoby mogą to widzieć, a na sierpniowe prywatnie juz nikt tego nie widzi co piszemy wstawiamy itp . Ja na fb nie należą tylko tutaj do naszej zwykłej grupy i tej prywatnej :p

Ja będę miała wizytę 18+6 26 marca. To jest poniedziałek i pewnie połówkowe będzie 29 marca albo 5 kwietnia. Bo normalnie chodzę na NFZ , a takie badania mam od ręki w prywatnym gabinecie swojego lekarza prowadzącego.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja bym sie chciala na nfz zalapac na polowkowe. No ale zobacze czy w ogole dostane skierowanie..

reklama
Do góry