reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Anulaa88 mnie piersi tez bolą ale z taką samą intensywnością jak od początku czyli same sutki . .. ale całe szczęście mdłości mi przeszły
Mnie bolą od samego początku w taki sposób, że nie mogę spać w nocy bez stanika... miało niby przejść w 2 trymestrze, a tu lipa

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie biust nie boli ale bardzo przeszkadza bo jest ogromny, chyba już rozmiar G :( a tu jeszcze mleko dojdzie :( źle się czuję z tą dysproporcją. Pod kurtką nie mogę upchać.
Za to brzuch mi rośnie i skóra swędzi od rozciągania się :) ciągle się drapię :sorry2:

Dziewczyny, bolą was jeszcze piersi? Ja jestem na początku drugiego trymestru i dalej (za przeproszeniem[emoji39]) napierdzelają, jak oszalałe.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie jeszcze tez bola ale juz mniej. W kazdym razie jak rano wstaje to nie musze ich podtrzymywac dlonmi a wczesniej musialam bo mialam wrazenie ze odpadna :D

Help! Dziś rano zaczęły pobolewać mnie plecy w okolicy nerek z prawej strony. Robiłam wczoraj badanie moczu i wynik wykazał liczne bakterie. Ginekolog dopiero we wtorek. Myślicie że żuravit lub jakiś suplement z żurawiną powinien dać ulgę?

Help! Dziś rano zaczęły pobolewać mnie plecy w okolicy nerek z prawej strony. Robiłam wczoraj badanie moczu i wynik wykazał liczne bakterie. Ginekolog dopiero we wtorek. Myślicie że żuravit lub jakiś suplement z żurawiną powinien dać ulgę?

Ja się zawsze tego obawiałam bo pęcherz mam bardzo podatny na zapalenia. Bakterie jednak są zawsze jakieś. Do czasu kontroli pij tylko 100% soki żurawinowe jak już, wyciśnięty sok z cytryny, zakwaszaj. Bakterie nie lubią kwaśnego środowiska.

reklama
A mi dzisiaj wyszło zimno na ustach. W Internecie huczy od okropnych wieści na temat zagrożeń dla płodu. Wizytę mam w środę dopiero. Nie wiem panikowac czy nie [emoji51]

Do góry