Anulaa88
Fanka BB :)
Mnie też w tym tygodniu wymioty powróciły☹Mi już odpuściły, ale za to wymioty uderzyły ;/
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też w tym tygodniu wymioty powróciły☹Mi już odpuściły, ale za to wymioty uderzyły ;/
Mnie bolą od samego początku w taki sposób, że nie mogę spać w nocy bez stanika... miało niby przejść w 2 trymestrze, a tu lipa@Anulaa88 mnie piersi tez bolą ale z taką samą intensywnością jak od początku czyli same sutki . .. ale całe szczęście mdłości mi przeszły
Mnie jeszcze tez bola ale juz mniej. W kazdym razie jak rano wstaje to nie musze ich podtrzymywac dlonmi a wczesniej musialam bo mialam wrazenie ze odpadnaDziewczyny, bolą was jeszcze piersi? Ja jestem na początku drugiego trymestru i dalej (za przeproszeniem[emoji39]) napierdzelają, jak oszalałe.
a miało być tak pięknie... w drugim trymestrzeMnie też w tym tygodniu wymioty powróciły☹
Help! Dziś rano zaczęły pobolewać mnie plecy w okolicy nerek z prawej strony. Robiłam wczoraj badanie moczu i wynik wykazał liczne bakterie. Ginekolog dopiero we wtorek. Myślicie że żuravit lub jakiś suplement z żurawiną powinien dać ulgę?