.rudzielec
Fanka BB :)
Dziewczyny, chciałam Was zapytać co sądzicie o wizycie w basenach w Bukowinie czy w Białce Tatrzańskiej? Jedziemy jutro z Mężem do Zakopanego i tak się zastanawiam czy się wybierać na baseny czy nie? Gina zapomniałam zapytać ostatnio na wizycie taka byłam zaabsorbowana Dzidziusiem [emoji5] Wiem, ze woda ma temperaturę ok. 30-33 stopni, ale nie mogę znaleźć nigdzie w internecie odpowiedzi czy przyszłe mamy mogą korzystać z basenów czy raczej powinny ich unikać. Co sądzicie?
Co do ubranek i ciążowych dolegliwości to umnie zapas ubranek, kocyków i rożków po dzieciach siostry zalega w workach w szafach, wiec trochę Wam zazdroszczę tej frajdy i kupowania takich drobiazgów dla Dzieciaczków. A jeśli chodzi o poranne mdłości to u mnie wciąż bez zmian i rozmowy z kibelkiem to niestety u mnie wciąż codzienność ale chyba zacznę stosować imbir, bo podobno pomaga na poranne dolegliwości.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co do ubranek i ciążowych dolegliwości to umnie zapas ubranek, kocyków i rożków po dzieciach siostry zalega w workach w szafach, wiec trochę Wam zazdroszczę tej frajdy i kupowania takich drobiazgów dla Dzieciaczków. A jeśli chodzi o poranne mdłości to u mnie wciąż bez zmian i rozmowy z kibelkiem to niestety u mnie wciąż codzienność ale chyba zacznę stosować imbir, bo podobno pomaga na poranne dolegliwości.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom