reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Link do: ROŻEK fuksja / myszki - Guga Design Ja zamawiam taki od pan szyjących na zamówienie, albo odkupie na olx tak czy siak coś takiego i w kolyderki nie idę tylko w śpiworki

Tez ładny, ale płeć już znasz na 100 %, że będzie dziewczynka? Czy dopiero po usg polowkowym zamówisz?
Ja za tamten rożek zamknę się w 30 zł, wiec ekonomicznie :)
Ale wiadomo, że za prace wykonana ręcznie i uszyta trzeba zapłacić troszkę więcej.

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Ja np w rożek nie chce dużo inwestować bo dziecko do ok 3 miesięcy się mieści także na długo nie starczy. Ja tamten kupiłam za 24 zł, i wolę zainwestować w jakiś fajny kocyk bo z kocyka długo się korzysta zawsze się przyda okryć dziecko czy np położyć na dywan żeby dziecko na nim się bawiło itp :-)

Heej :cool2: byłam dziś na prenatalnych. Kamień z serca - z dzieckiem wszystko ok. Wszystkie narządy wewnętrzne widoczne, serducho bije 165 uderzeń/min, kość nosowa widoczna, przezierność karku 1,5 mm. Dzidzia starsza o 2 dni na podstawie wcześniejszego usg. Ryzyko ze względu na wiek 1:1000, a na podstawie pomiarów 1:5000. :happy:
Gdy zapytałam o płeć to lekarz zadał pytanie co bym chciała. Odpowiedziałam że dziewczynkę. Na to lekarz "coś tu odstaje, prawdopodobnie będzie chłopiec". Ale i tak cała szczęśliwa i w skowronkach :laugh2::laugh2:

Tak wysłałam dla przykładu nie napalam się na róż :D:D i oczywiście od Pan co szyja ręcznie jest taniej bo za 60zl już można się wyrobić, używane w dobrym stanie widziałam za 30zl, bardzo lubię ten materiał kocyka

Ja np w rożek nie chce dużo inwestować bo dziecko do ok 3 miesięcy się mieści także na długo nie starczy. Ja tamten kupiłam za 24 zł, i wolę zainwestować w jakiś fajny kocyk bo z kocyka długo się korzysta zawsze się przyda okryć dziecko czy np położyć na dywan żeby dziecko na nim się bawiło itp :-)
Ten co podesłałam jest kocykiem od środka jak się to odczepi to jest kocykiem :)

Ale cudeńka tu wrzucacie :tak::tak: Aż po wypłacie chyba zacznę zamawiać :) Jak samopoczucia u Was?
Gratuluje udanych wizyt :) I witam nowe mamy :)
Troszkę mnie tu nie było:crazy: ale nadrabiam :happy:
U mnie samopoczucie raz lepiej raz gorzej . Dzisiaj pierwszy raz dzidzia się tak ruszala tak mocniej ze czułam pod ręką nawet mąż raz poczuł, więc jestem szczęśliwa :-) tylko ostatnio często mnie zgaga męczy :-(

reklama
Do góry