G
reklama
G
gosc12
Gość
Ja mam myśleć nad prezentem na urodziny i przetłumaczyć mu nie mogę , że nic nie chce. Wolę te pieniądze przeznaczyć na coś do mieszkania bo jeszcze sporo rzeczy brakuje [emoji16]Hyhyhyhy ojjjj ja dawno nic sobie nie kupilam wszystko albo dla Wiki albo Michasi albo mezowi
Biedroneczka10
Fanka BB :)
Powiem ci że jak przechodziłam koło smyka już miałam wejść a później pomyślałam że nie wejdę że tym razem to mój czasDzisiaj byłam z Laura u pediatry bo myślałam ze ma katarek, na szczęście nosek czysty ale wyszłyśmy ze skierowaniem do neurologa. Wydaje sie ze ma lekkie wzmożone napięcie, w domu zwracałam na to uwagę ale jakoś tłumaczyłam sobie ze przesadzam. Są tu mamy z takim problemem?
Co do zakupow, ja w ostatnim tygodniu 2 razy odwiedziłam galerie żeby sobie cos kupić, ale oczywiście sobie nie kupiłam tylko małej [emoji3]
G
gosc12
Gość
Tak właśnie robię. Mam jeszcze mnóstwo ubranek które właśnie dzisiaj sprzedałam i też parę stówek doszło i już jest na rzeczy dla małej sama nie wiedziałam , że tyle tego jeszcze jest. Około 250 sztuk , po 3zl za ubranko i się uzbierałoAle też duzo sprzedałas więc równowaga jest ja siebie zawsze tak tłumaczę. Sprzedaje po dzieciach ubrania na olx i mam kasę na nowe
G
gosc12
Gość
Nalezy Ci się :*Tylko ja jestem taką złą matką, że sobie też ciągle coś kupuję? Ciuchy, kosmetyki itp [emoji23]
G
gosc12
Gość
To widocznie nie potrzebujeDałam pierwszy raz jak miała dwa tygodnie, do tej pory się nie nauczyła
MellAnia
Fanka BB :)
Gdybym miała dziewczynkę to wzięłabym różowy
G
gosc12
Gość
Nie wiedziała co się dzieje. Trochę się bałam bo to jednak siła a czasem dotykałam noska. A ustawiłam na najmniejsze ssaniePolubiła odciąganie? Czy płakała?
E
Ewka34
Gość
Hyhyhy to myslimy podobnie ,bo gdybysmy dostali mieszkanie, tez bym tak powiedziala ,a mowie teraz ze zbieramy na domek i nie chce nicJa mam myśleć nad prezentem na urodziny i przetłumaczyć mu nie mogę , że nic nie chce. Wolę te pieniądze przeznaczyć na coś do mieszkania bo jeszcze sporo rzeczy brakuje [emoji16]
reklama
G
gosc12
Gość
Oba mi się podobają i nie wiem który wybrać a różowy chyba trochę mi się już przejadłGdybym miała dziewczynkę to wzięłabym różowy