Witam, może późno ale mam nadzieję że jest szansa jeszcze dołączyć do Was do prywatnej grupy. Jestem z wami od grudnia jako bierny podczytywacz. Moja ciąża była bardzo problematyczna i chyba dlatego nie chciałam wam zaśmiecać forum moimi problemami a jak urodziło się maleństwo to myślałam żeby dołączyć ale ciągle brakuje czasu będzie mi bardzo miło jeśli będę mogła zostać z wami i korzystać z waszych rad i doświadczeń.
reklama
My mamy ze smyka gruby polarowy białyHej dziewczyny
Jak tam dzieciaczki spały?
Moja piła o 4 i potem o 7
Dziś jedziemy do h&m po misiowy kombinezon biały i będzie miała go od razu na chrzciny bo w listopadzie będzie juz mega zimno :/ aż boje sie tam jechać bo nie wyjde z samym kombinezonem hahah
Milego dnia :*
Kasiula8989
Fanka BB :)
My mamy ze smyka gruby polarowy biały
To też tam zobacze
Ile płaciłas?
Żabka2018
Fanka BB :)
Jejku, wczoraj byłam w Smyku i H&M po cieplejszą czapkę dla córci ( wiem miałam nie chodzić narazie hihi ) i tam jest tyle pięknych ubranek a ja jak sroka-wszystko co się błyszczy najchętniej bym kupiła, masakra. I teraz UWAGA- kupiłam tylko czapkę haha powstrzymałam się ale dzisiaj jade na zakupy i popoluje na gryzaka więc nie wiem jak to się skończy miłego dnia Mamusie
Ostatnia edycja:
E
Ewka34
Gość
7-9 karmien po 60-110ml takze u mnie to roznie jestDo mam karmiących mm-ile Wasze dzieci wypijają tak mniej więcej ml na dobe?
E
Ewka34
Gość
Hyhyhy ja tez jak sroczka jestemJejku, wczoraj byłam w Smyku i H&M po cieplejszą czapkę dla córci ( wiem miałam nie chodzić narazie hihi ) i tam jest tyle pięknych ubranek a ja jak sroka-wszystko co się błyszczy najchętniej bym kupiła, masakra. I teraz UWAGA- kupiłam tylko czapkę haha powstrzymałam się ale dzisiaj jade do Szczecina i popoluje na gryzaka więc nie wiem jak to się skończy miłego dnia Mamusie
G
gosc12
Gość
Ja w ten sposób ostatnio zepsułam małej nowa bluzkę. Chciałam uprasować koronkę [emoji16]Przypaliłam małej sukienke zelazkiem :/
Niby w oczy się nie rzuca , chciałam uprasować tiul .. dobrze ze mamy 2 sukienki
G
gosc12
Gość
A ja się chyba pierwszy raz od trzech miesięcy wyspałamHej dziewczyny
Jak tam dzieciaczki spały?
Moja piła o 4 i potem o 7
Dziś jedziemy do h&m po misiowy kombinezon biały i będzie miała go od razu na chrzciny bo w listopadzie będzie juz mega zimno :/ aż boje sie tam jechać bo nie wyjde z samym kombinezonem hahah
Milego dnia :*
Jak mała poszła spać o 19 to na mleko wstała o 23, a potem dopiero o 3 bujanie, usypianie i spała na mnie do 8:30 z przerwami na bujanie ale zawsze coś , wstałam taka wypoczęta
reklama
89.99To też tam zobacze
Ile płaciłas?