reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witam, może późno ale mam nadzieję że jest szansa jeszcze dołączyć do Was do prywatnej grupy. Jestem z wami od grudnia jako bierny podczytywacz. Moja ciąża była bardzo problematyczna i chyba dlatego nie chciałam wam zaśmiecać forum moimi problemami a jak urodziło się maleństwo to myślałam żeby dołączyć ale ciągle brakuje czasu będzie mi bardzo miło jeśli będę mogła zostać z wami i korzystać z waszych rad i doświadczeń.

reklama
Hej dziewczyny :)
Jak tam dzieciaczki spały?
Moja piła o 4 i potem o 7 :)
Dziś jedziemy do h&m po misiowy kombinezon biały i będzie miała go od razu na chrzciny bo w listopadzie będzie juz mega zimno :/ aż boje sie tam jechać bo nie wyjde z samym kombinezonem hahah :)
Milego dnia :*
My mamy ze smyka gruby polarowy biały :)

Jejku, wczoraj byłam w Smyku i H&M po cieplejszą czapkę dla córci ( wiem miałam nie chodzić narazie hihi ) i tam jest tyle pięknych ubranek a ja jak sroka-wszystko co się błyszczy najchętniej bym kupiła, masakra. I teraz UWAGA- kupiłam tylko czapkę haha powstrzymałam się ale dzisiaj jade na zakupy i popoluje na gryzaka więc nie wiem jak to się skończy :D miłego dnia Mamusie ;)

Ostatnia edycja:
Jejku, wczoraj byłam w Smyku i H&M po cieplejszą czapkę dla córci ( wiem miałam nie chodzić narazie hihi ) i tam jest tyle pięknych ubranek a ja jak sroka-wszystko co się błyszczy najchętniej bym kupiła, masakra. I teraz UWAGA- kupiłam tylko czapkę haha powstrzymałam się ale dzisiaj jade do Szczecina i popoluje na gryzaka więc nie wiem jak to się skończy :D miłego dnia Mamusie ;)
Hyhyhy ja tez jak sroczka jestem :D

Hej dziewczyny :)
Jak tam dzieciaczki spały?
Moja piła o 4 i potem o 7 :)
Dziś jedziemy do h&m po misiowy kombinezon biały i będzie miała go od razu na chrzciny bo w listopadzie będzie juz mega zimno :/ aż boje sie tam jechać bo nie wyjde z samym kombinezonem hahah :)
Milego dnia :*
A ja się chyba pierwszy raz od trzech miesięcy wyspałam :D
Jak mała poszła spać o 19 to na mleko wstała o 23, a potem dopiero o 3 :D bujanie, usypianie i spała na mnie do 8:30 :D z przerwami na bujanie ale zawsze coś , wstałam taka wypoczęta ❤️

reklama
Do góry