Co się stało?Ja dzisiaj to samo , bo tez jutro mamy chrzciny . I tragedia wielka co odpierdzieliłam aż wstyd się przyznać ...
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Przypaliłam małej sukienke zelazkiem :/
Niby w oczy się nie rzuca , chciałam uprasować tiul .. dobrze ze mamy 2 sukienki
Niby w oczy się nie rzuca , chciałam uprasować tiul .. dobrze ze mamy 2 sukienki
madziula92
Do mam karmiących mm-ile Wasze dzieci wypijają tak mniej więcej ml na dobe?
zazwyczaj 90 ml co 2/3 h w nocy, przez dzień trochę mniej
Kasiula8989
Przypaliłam małej sukienke zelazkiem :/
Oj dobrze ze nie widać mocno :*
Nie przejmuj się wszystko wyjdzie super
aniaczarnula
Szkoda. No ale jeśli masz 2 suknie to będzie dobrze. Głowa do goryPrzypaliłam małej sukienke zelazkiem :/
Mikasa7
Podziwiam,że zakladacie pajace moja miała tylko pierwszej nocy w domu i od tamtej pory szybko sobie przypomniałam dlaczego synowi nie zakladalam. Od razu wszystkie spakowałem dla kolezanki jeden polarowy zostawiłam na zamek. A tak to bodziak i polspiochy
W końcu dziś się w miarę wyspałam. Ale nadal mam zawroty głowy...chyba Od odcinka szyjbego kręgosłupa. Muszę jechać ustawić.
Udanych Chrzcin dla wszystkich!!:-)
W końcu dziś się w miarę wyspałam. Ale nadal mam zawroty głowy...chyba Od odcinka szyjbego kręgosłupa. Muszę jechać ustawić.
Udanych Chrzcin dla wszystkich!!:-)
Kasiula8989
Hej dziewczyny
Jak tam dzieciaczki spały?
Moja piła o 4 i potem o 7
Dziś jedziemy do h&m po misiowy kombinezon biały i będzie miała go od razu na chrzciny bo w listopadzie będzie juz mega zimno :/ aż boje sie tam jechać bo nie wyjde z samym kombinezonem hahah
Milego dnia :*
Jak tam dzieciaczki spały?
Moja piła o 4 i potem o 7
Dziś jedziemy do h&m po misiowy kombinezon biały i będzie miała go od razu na chrzciny bo w listopadzie będzie juz mega zimno :/ aż boje sie tam jechać bo nie wyjde z samym kombinezonem hahah
Milego dnia :*
aniaczarnula
A ja się dzisiaj wyspałam. Mała usneła na dobre o 21 i obudziła się dopiero o 5 rano. Dostała cycucha ''na spiocha''(mowa tu o mnie )i spała dalej do 7
zanka200389
Ja tez nie narzekam. Ostatnie karmienie 20, zasnęła o 21 a spala do 3 ale gdyby nie przesunięcie godziny to by była 4[emoji2]. A potem 6.30 i teraz znowu śpi
reklama
zanka200389
Ja pajacy tez nie zakładam a w nocy by mnie szlak trafił z tymi napami. Ja preferuje bodziaki i polspiochy