miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
My w przychodni. Dzieci od groma. Dobrze ze Aleksa że sobą nie wzięłam. Tylko moja mama przyjechała żeby z nim zostać
Teraz najgorsza pora roku i będzie tak ciągle ;( daj znać co po wizycie.
Kasiu, miałam do Ciebie pytanie, bo Ty jesteś obeznana w tych tematach alergii, objawów itd.
Wczoraj dodałas zdjęcie tych problemów skórnych , tzn tej skorupki u Twojej córci co na stopach jej się zrobiła i za uszkami takie strupki jakby. U mojej wczoraj dopiero zauważyłam za uszami też taką ciemniejsza skórę, twardsza a dziś tez na stopach delikatnie szorstka skora jest i wcześniej tego nie widziałam, zła jestem na siebie, że tak nie dopilnowałem... i będę to oczywiście teraz smarowała oliwka i kremem żeby nawilżyć.
Dodatkowo moja ma kupy takie jakby ze śluzem, mokre tak jakby no nie wiem jak wytłumaczyć, a tu zdjęcia nie będę dodawała hah na prywatnym to inaczej [emoji16][emoji23][emoji23]
I wcześniej te kupy mnie nie niepokoiły, bo podobno na kp mogą takie być i nie widziałam tez innych objawów typu wysypka jakieś zmiany skórne żeby to przypisać do alergii, ale jak widać byłam ślepa i nieuwazna i znalazły się objawy skórne.
To może być alergia?
Oczywiście dziś zadzwonię do przychodni żeby umówić na wizytę na przyszły tyg i lekarz spojrzy na to na żywo, da skierowanie gdzieś dalej czy coś.
Ale jestem zła na siebie, przerażona swoją nieuwaga, bo mała ogólnie jest spokojna i nie bolało ją nic i ja nie sądziłam ze mogłabym jej robić krzywde czymś co jem przy kp a chyba jednak czymś jej szkodzę skoro takie zmiany skórne na stópkach, za uszami i kupki ze śluzem