.rudzielec
Fanka BB :)
Cześć Mamusie i wszystkie malusie Skarbeczki :*
pamiętacie mnie jeszcze czy już zostałam wyrzucona w otchłań zapomnienia?
Podczytuję Was znów od jakiegoś czasu i może wrócę do Was i zacznę znów coś wypisywać U nas już drugi miesiąc walki o kp. Dziś już mamy 3 dzień na samej piersi, więc może się uda w końcu pożegnać z mm. Miki podnosi główkę, pcha rączki do buźki i ogólnie jest bardzo kochanym syneczkiem <3 W czwartek czeka nas szczepienie i jeszcze wciąż nie wiemy, którą opcję wybrać... ale już trzeba podjąć decyzję.
Śliczne te Wasze maluszki wszystkie i jak rosną szybko! No cudeńska maluteńkie
A tę gó**oburzę już skończcie i dajcie se na luz Laseczki To ma być przyjazne miejsce, a nie jakiś pole bitwy nie warto psuć atmosfery, którą tyle czasu budowałyście
pamiętacie mnie jeszcze czy już zostałam wyrzucona w otchłań zapomnienia?
Podczytuję Was znów od jakiegoś czasu i może wrócę do Was i zacznę znów coś wypisywać U nas już drugi miesiąc walki o kp. Dziś już mamy 3 dzień na samej piersi, więc może się uda w końcu pożegnać z mm. Miki podnosi główkę, pcha rączki do buźki i ogólnie jest bardzo kochanym syneczkiem <3 W czwartek czeka nas szczepienie i jeszcze wciąż nie wiemy, którą opcję wybrać... ale już trzeba podjąć decyzję.
Śliczne te Wasze maluszki wszystkie i jak rosną szybko! No cudeńska maluteńkie
Kochana, nas też niedawno zaatakowała ciemieniucha i szybko się jej pozbyliśmy. Smarowaliśmy Małemu tak z 10 min prze kąpielą główkę oliwką i w trakcie kąpieli myłam mu główkę emolientem do kąpieli. I po 3 dniach już było duuużo lepiej Może i u Was się sprawdzi ten sposóbKurcze ... teraz patrzę że małej ciemieniucha wychodzi .. ehhh a myślałam że tym razem może nas to ominie .. muszę zacząć czymś już smarować . Chyba pisalysvie że to z ziaji dobre ?
A tę gó**oburzę już skończcie i dajcie se na luz Laseczki To ma być przyjazne miejsce, a nie jakiś pole bitwy nie warto psuć atmosfery, którą tyle czasu budowałyście