reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny czy jest coś takiego jak druga wizyta patronazowa ? Byłam raz z małą w pierwszych tygodniach i wydaje mi się , że powinnam iść też drugi raz ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć kiedy i czy na pewno .do pediatry idę w tygodniu to spytam ale z ciekawosci, ile razy byłyście ? Zaniedbałam wizytę ??

reklama
Dziewczyny czy jest coś takiego jak druga wizyta patronazowa ? Byłam raz z małą w pierwszych tygodniach i wydaje mi się , że powinnam iść też drugi raz ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć kiedy i czy na pewno .do pediatry idę w tygodniu to spytam ale z ciekawosci, ile razy byłyście ? Zaniedbałam wizytę ??
Ja w książeczce mam miejsce na 1 wizytę patronażową u pediatry, później jest chyba bilans na 3 miesiące

Zapytaj lekarki. Ja zawsze pytam, kiedy mamy się zgłosić. I ona wtedy zapisuje nas na szczepienia itd.

Ja w książeczce mam miejsce na 1 wizytę patronażową u pediatry, później jest chyba bilans na 3 miesiące

Zapytaj lekarki. Ja zawsze pytam, kiedy mamy się zgłosić. I ona wtedy zapisuje nas na szczepienia itd.

Jutro się z nią przejdę bo po USG jeszcze nie byłam, muszę wziąć receptę na mleko, powiedzieć o tej kupce i niech zajrzy w gardelko bo mi kaszle od wczoraj ale tak jak by coś tam miała..
A bilans trzeciego miesiąca to bym miała w przyszłym tygodniu, muszę dopytać :) dziekii

reklama
Do góry