To jak Maja była mała cały czas na jednym albo drugim boku spała. A teraz ma szans... Tylko na plecach.No to zrób sobie w łóżeczku blokadę np. Z ręcznika, pieluchy flanelowej czy kocyka. Ja tak mam od początku. Fakt, że teraz się tak kręci, że nie zawsze to blokuje go na 100%. Michał śpi od początku na bokach ze względu na ulewanie właśnie. Nie potrafi na plecach
reklama
Maljan
Fanka BB :)
Tak, najprawdopodobniej tak. Za wielkim alergikiem jest synek, uczula go ciągle coś mimo, że ja już jem dosłownie z 10-12 produktów. Długo tak nie pociągniemy niestetyRezygnujesz z KP?
Kurcze dziwne. Laktaze też podawałas?Tak, najprawdopodobniej tak. Za wielkim alergikiem jest synek, uczula go ciągle coś mimo, że ja już jem dosłownie z 10-12 produktów. Długo tak nie pociągniemy niestety
Moje dzieci też silna alergia. Aleks to w ogóle nie chce sobie tego przypominać. I moja dieta była wystarczająca w obu przypadkach plus u Mai jeszcze podawanie Laktazy. Bo to że ja nie jadłam krowiej laktozy to jedno. Ale organizm kobiecy produkując mleko produkuje też laktoze. Więc tak czy siak kolzym dostaje. Teraz już nie przy każdym karmieniu tylko dwa razy dziennie no ale.
Anulaa88
Tego niestety chyba nikt nie wie[emoji852][emoji85]Właśnie była odbita ale chyba za mało bo podczas klepania tez belka , ale skad mam wiedzieć czy te odbekniecir było ostateczne...bo zdarza jej sue odbić nawet 3 razy
Biedroneczka10
O kurcze aż tak źle szkoda bardzo ale lepiej przejść na mm i żeby synek się lepiej poczuł i ty żebyś mogła jeść bo się wykonczyszTak, najprawdopodobniej tak. Za wielkim alergikiem jest synek, uczula go ciągle coś mimo, że ja już jem dosłownie z 10-12 produktów. Długo tak nie pociągniemy niestety
Ona miała badany słuch w szpitalu w dniu wyjścia, było ok. Myślisz żeby pójść prywatnie jak najszybciej nie czekać do stycznia? Myślałam, że tak profilaktycznie ta wizyta.Michał też miał skierowanie do poradni audiologicznej (pilne) i termin był w Katowicach na luty. Idziemy prywatnie, bo jeśli chodzi o słuch to w razie czego, każdy dzień się liczy[emoji16]
Anulaa88
Mój też miał potem badany słuch.. wiesz co, moja pediatra powiedziała, żeby to sprawdzić. Ja mam w rodzinie dwa przypadki ubytku słuchu po przyjętych lekach. W tym jedno u dziecka i wiem, że mega ważne jest wczesne wykrycie... Oczywiście liczę na to, że nic takiego nie wyjdzie, ale dopóki nie będę miała pewności, to nie będę spać spokojnie. Jeśli możesz to nie czekaj do stycznia [emoji8]Ona miała badany słuch w szpitalu w dniu wyjścia, było ok. Myślisz żeby pójść prywatnie jak najszybciej nie czekać do stycznia? Myślałam, że tak profilaktycznie ta wizyta.
reklama
Maljan
Będę może w poniedziałek u pediatry to pogadam o laktazie. Ale wg mnie u nas to nie to, dlatego, że na mojej ścisłej diecie tydzień był spokój. A później wróciły kupy z krwią nagle (niechcący zjadłam troszeczkę wołowiny, ale później podrażniały go też inne rzeczy najprawdopodobniej). Gdyby chodziło o laktazę, to chyba nie byłoby żadnej poprawy na tydzień.Moje dzieci też silna alergia. Aleks to w ogóle nie chce sobie tego przypominać. I moja dieta była wystarczająca w obu przypadkach plus u Mai jeszcze podawanie Laktazy. Bo to że ja nie jadłam krowiej laktozy to jedno. Ale organizm kobiecy produkując mleko produkuje też laktoze. Więc tak czy siak kolzym dostaje. Teraz już nie przy każdym karmieniu tylko dwa razy dziennie no ale.
Ty Kasia nie jesz tylko bmk, a ja nie jem już bmk, jajek, wszystkich głównych alergenów, surowych warzyw, żadnych owoców. Zostało mi dosłownie kilkanaście produktów, a i tak go coś dalej drażni. To bez samego bmk zdecydowanie łatwiej żyć