No spała mi na kolanach, łóżeczka jeszcze nie użyliśmy tez ja mam zawsze przy dobie i śpi Ze mną w łożku, ja się czuje psychicznie lepiej a ona jakoś śpi, bo jak ja zakłuje w brzuszku i szybko zareaguje to nie kończy się to płaczem... teściowa mówi żebym ja położyła i ja ciagle nie nosiła, ale ja wole ja ponosić poprzytulać niż żeby mi się wiła i płakała bo skręca ja w brzuszku do tego mówię ze więzi się tworzy teraz przytulania nigdy za dużoBiedna ;( dlatego ja w nocy narazie jeszcze spie z malutka i w ciągu dnia tez mam ją ciagle na łóżku albo w leżaczku i nawet nie zwracam uwagi na komentarze typu : czemu nie śpi w łóżeczku, bo właśnie wole ją mieć na oku
Dobrze, ze byłaś w pobliżu
reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
No spała mi na kolanach, łóżeczka jeszcze nie użyliśmy tez ja mam zawsze przy dobie i śpi Ze mną w łożku, ja się czuje psychicznie lepiej a ona jakoś śpi, bo jak ja zakłuje w brzuszku i szybko zareaguje to nie kończy się to płaczem... teściowa mówi żebym ja położyła i ja ciagle nie nosiła, ale ja wole ja ponosić poprzytulać niż żeby mi się wiła i płakała bo skręca ja w brzuszku do tego mówię ze więzi się tworzy teraz przytulania nigdy za dużo
Dokładnie tak
Anulaa88
No to zrób sobie w łóżeczku blokadę np. Z ręcznika, pieluchy flanelowej czy kocyka. Ja tak mam od początku. Fakt, że teraz się tak kręci, że nie zawsze to blokuje go na 100%. Michał śpi od początku na bokach ze względu na ulewanie właśnie. Nie potrafi na plecachChyba bd musiała do tego wrocic, pierwszy miesiąc mi tak leżała tylko, ale teraz umie się przerzucić na plecy
GorzkaPomarańcza
Nie zaklejam. Położna powiedziała, ze kiedyś sie zaklejalo a teraz już nie. Pediatra powiedziała, żeby jak najwięcej kłaść na brzuszku i może pomożeMój mały też ma przepuklinę pępkową, a powiedz mi zaklejasz mu takim plasterkiem specjalnym? Ja mojego kładę na brzuszek, ale też nie zawsze chce
GorzkaPomarańcza
Dlatego ja stosuje klin. Bałam się takich akcji :/Boże jakiś dramat, młoda mi spała i nagle zaczęła kaszleć i się dusić... tragedia oklepalam ja i wypłynęło mleko, ulala przez sen i wlecialo jej nie do tej dziurki co trzeba, ciekawe co by było jakby była w łóżeczku a ja bym cis robiła... teraz nie zasnę ...
Mamy klina, spała na podwyższeniu ...Dlatego ja stosuje klin. Bałam się takich akcji :/
Anulaa88
A odbijasz ją po jedzeniu za każdym razem?Mamy klina, spała na podwyższeniu ...
Właśnie była odbita ale chyba za mało bo podczas klepania tez belka , ale skad mam wiedzieć czy te odbekniecir było ostateczne...bo zdarza jej sue odbić nawet 3 razyA odbijasz ją po jedzeniu za każdym razem?
Rezygnujesz z KP?Dzięki mam nadzieję, że mój Filip je zaakceptuje, bo będziemy przechodzić w najbliższym czasie
reklama
W sumie to prawie to samo. Tylko bebilon ma śladowe ilości laktozy a Nutramigen nie ma go wcaleNutramigen ma? A nie pepti?