Moja tez, już ja nawet odbijam od przodu bo szybciej bekaMoja jak jest na rękach w pozycji pionowej to ładnie trzyma główkę ale na leżąco nie lubi 2-3min i płacze.
reklama
Idzie się przyzwyczaić do smrodaszkow hehe, była u mnie położna 2dni temu i mówiła ze jeden maluszek pluje tym mlekiem na każda stronęSmierdzace i niedobre oba. Ale on zaczął pić w wieku 3 czy 4 tygodni. A takie dzieci jeszcze nie mają wyksztalconego smaku. Więc pił. Tym bardziej że po zjedzeniu tego mleka go nie męczyło. Jadł go 15 miesięcy.
A i przy nim sobie mega smierdzace bąki... Jak to moja mama mówiła 'jak u starego'. I zielone kupska przez duża zawartość żelaza
Niestety różne są dzieci. Im wcześniej zaczną jeść tym mniejsze prawdopodobieństwo że nie będą chciały jeść.Idzie się przyzwyczaić do smrodaszkow hehe, była u mnie położna 2dni temu i mówiła ze jeden maluszek pluje tym mlekiem na każda stronę
Zmieniasz wtedy kiedy widzisz potrzebę. Z już np dziecku ciężko się ciągnie i trzebs zmienić na większy przepływA powiedzcie mi mam teraz butelkę dr browns smoczek jest do 3miesiecy, co jak będę używała go dłużej? Mam kolejna butelkę 3 msc plus ale jestem przerażona jak z tego smoczka leci mocno...
A to spoko... druga mam niby tez antykolkowa z love i leci ciurkiem prawie ze, przecież na przerwach idzie się zadławić rym mlekiem, już nie wspomnie hak by mi przez sen miała pic...-Zmieniasz wtedy kiedy widzisz potrzebę. Z już np dziecku ciężko się ciągnie i trzebs zmienić na większy przepływ
E
Ewka34
Gość
Jest tragicznie.. ja z Wiki jak i z mezem, po internistach, tylko prywatnie.. inaczej bysmy dlugo czekali a to mala miejscowosc jest.. :/Nie wiem czy to są uroki dużych miast czy tak wszędzie. Ja raczej wcześniej nie chodziłam po specjalistach więc nie wiedziałam, że jest tak źle
E
Ewka34
Gość
Ja mam antykolkowa z lovi i nie leci ciurkiem :/A to spoko... druga mam niby tez antykolkowa z love i leci ciurkiem prawie ze, przecież na przerwach idzie się zadławić rym mlekiem, już nie wspomnie hak by mi przez sen miała pic...-
Moj młodszy syn taki był. Do 11 miesiąca nie tknął butelki, wszędzie to musiałam brać że sobą albo załatwiać wszystko na szybkiego. Nawet soku, wody nic z butli nie chciał. Dlatego cieszę się, że Iza jak musi to wypije moje mleko z butli. Zdarzyło się to parę razy i nie było problemu.Od nas cycka czują do butelek nie chcą. Jak cycka w pobliżu nie ma, a dziecko głodne to jest szansa że zje [emoji23] chociaż syn mojej sąsiadki nie jadł. Musiała go dosłownie wszędzie że sobą brać albo wracać na porę karmienia.
reklama
Iza ma skierowanie do por.audiologicznej i ośrodka wczesnej interwencji. Na skierowaniu napisane dużymi literami PILNE a termin mamy na styczeń 2019Jest tragicznie.. ja z Wiki jak i z mezem, po internistach, tylko prywatnie.. inaczej bysmy dlugo czekali a to mala miejscowosc jest.. :/