reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@swing88 proszę ;) Link do: NUGGETSY Z KURCZAKA
@Zuzanka1402 bardzo Ci współczuję :(
@Gola84 uważaj żebyś wymiotami się nie odwodniła

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja skończyłam robić 40 szt nugetsow. Młody zajadał jak dziki i właśnie ziemniaki z serem już gotowe na ruskie. Jeszcze muszę cebulkę podsmażyć i ciasto zrobić. Mam tyle farszu że na dwa dni muszę robotę podzielić [emoji33]
1517064642-41607efa0420664e-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Katinails skąd ty bierzesz siły na gotowania jeszcze przy twoich dolegliwościach?? Ja praktycznie nic nie gotuje tylko mąż czasem dla siebie zupę zrobię bo lubię ale w życiu bym tak w kuchni nie zapiepszala !;)

Ostatnia edycja:
Katinails skąd ty bierzesz siły na gotowania jeszcze przy twoich dolegliwościach?? Ja praktycznie nic nie gotuje tylko mąż czasem dla siebie zupę zrobię bo lubię ale w życiu bym tak w kuchni nie zapiepszala !
Kochana leki [emoji23] mam ostatnie czopki na dziś i jutro to śmigam. Potem tydzień bez leków więc będzie masakra :(

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

KatiNails zawsze mialas taką potrzebę gotowanaia? Ja roeniez lubię gotować, ale niestetey ze wzgledu na to ze pozno wracam z biura nie zawsze mam na to czas..

Hej kochane:) Izulek78 cudownie, ze wszystko dobrze. Jestem pewna ze nifty tez nic innego nie pokaze. To sie mamusia ucieszy. Ja z moja bylam bardzo blisko. Rodzilam z nia nawet corke.... KatiNails- ja nie wymiotuje caly dzien. Ale mdlosci sa mega uporczywe i zazwyczaj koncza sie wieczornymi wymiotami;(( wczoraj jeszcze do tego doszla zgaga! Drugi raz w zyciu. Ten pierwszy byl przy pierwszej ciazy. Dziewczyny ja tez sie denerwuja wtorkowa wizyta - chyba wszystkie tak juz mamy. Pozdrawiam serdecznie. U mnie dzis na obiad ziamniaczki pieczone.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

KatiNails, też wczoraj robiłam Twoje Nuggetsy moja córcia zachwycona i już pytała czy dzisiaj też będą [emoji6]

Izulek78, jaki jest sens grupy zamkniętej skoro bierze się każdego jak popadnie, rozumiem że ktoś nas podczytuje ale miło byłoby jakby osoba zainteresowana chwilę pobyla z nami na otwartym napisała coś o sobie a później dołączyła do zamkniętego - dziewczyny są podzielone jedne chcą żeby przyjmować jak popadnie a drugie nie! Nie czuje się osoba decydująca dlatego też napisałam listę i poprosiłam o informację kto jeszcze chce się znaleźć w ten sposób zostało zweryfikowane kto tak naprawdę nas czyta!! Na grupie zamknietej nikt nie bedzie mogl nas czytac. Trzymam kciuki za pomyślne badania Pappy - super niespodziankę robisz mamie [emoji6]

Gola84, współczuję mdłości mi powoli znikają - raz są raz ich nie ma [emoji6]

Panikara87, jaka śliczna kocia [emoji6]

cdn....musze zająć się córeczką [emoji6]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też Was opuszczam.
Poroniłam 2 tygodnie temu.
Zabieg nie był konieczny. Lekarz dał mi wybór albo czyszczenie i 2-3 dniowy pobyt w szpitalu albo sama się oczyszcze co będzie trwało dłużej...
Wybrałam tą drugą opcję. Mam dziecko w domu i nie za bardzo lubię szpital od strony pacjenta...
Nie myślałam, że uda mi się zajść w ciążę bez leków, a tu proszę zaskoczenie... a potem to poronienie...
Pisze dopiero teraz, bo dochodziłam do siebie, w sensie psychicznym, bo fizycznie po prostu krwawie dłużej niż przy okresie...
Trzymaj się ciepło, powodzenia w staraniach [emoji173]️[emoji256]

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

@MalinaMalina tak zawsze lubiłam gotować :)
Już myślę co jeszcze dziś zrobić jak skończę pierogi kleić [emoji23]
@Gola84 przez nudności też można się odwodnić i mieć problem z morfologia bo mało się pije i je. W pierwszym trymestrze trzeba 300kcal dziennie więcej jeść. I przynajmniej dwa litry wody.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry