Vanilia120
Fanka BB :)
Zazdroszczę Wam. Mi zostało do zrzucenia 10 kg do wagi spec ciwzy. A najlepiej by było jak bym zrzucila 15..a ćwiczyć mi się za bardzo nie chce. Ale muszę się zmusić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka już duża [emoji7] już gondola zaniedlugo pójdzie chyba w odstawke. U nas jeszcze miejsce jest, ale pewnie w styczniu już będzie za mały wózek [emoji853]
To u nas bardzo ładny staw. Tzn wokół stawu i trzy parki ale miasto uzdrowiskowe więc coś musi byćLepsze coś niż nic [emoji3] są takie miasta gdzie nawet stawu brak pewnie i parku ładnego :/
Widac kto kupuje w pepco mi akurat mama kupuje ciuszki terazJa też swoja przebrałam w tą bluzę dzisiaj [emoji23]
Ja się wkrecilam w te zajęcia przed zajściem w ciążę rok. Wręcz się uzaleznilam daje mi to mnóstwo szczęścia, naprawdę. A dodatkowo wych9dze do ludzi i rozmawiam o różnych rzeczach, nie tylko o kupach itp oczywiscie nie zrozumcie mnie źle, jestem szczęśliwa mama A le też czlowiekiemNo podziwiam że chce ci się bo mi się wyjść nie chce wiele razy zaczynalam gdzieś chodzić na ćwiczenia czy tańce i szybko kończyłam. Już teraz jak mam 30 lat to pewnie nic się samo nie zrobi jak po pierwszej ciąży.
Hehe, na upartego też bym nie musiała, bo brzucha na codzień nie pokazuje. Ale tak jak pisałam wcześniej, tu nie chodzi o kg A o radość z cwixzen mogę być nie wiadomo jak zmeczona A po zajęciach czuje się mniej zmęczona niż przed polecam i to czas tylko dla mnieŻe ci się chce
Ja na szczęście nie muszę. Waze mniej niż przed ciaza. Spacery robią swoje gdybym musiała ćwiczyć to bym już całkiem padła ze zmęczenia w ciągu dnia [emoji16]
Waga waga ale jeszcze sprawność. Mi zostało 5 kg nadprogramowych i pomimo codziennych 4h spacerów nie zeszły od nich póki co. Zresztą kg tak bardzo się nie przejmuje ale brzuch flaczek i ogólnie dobrze by było wrócić do kondycji.Że ci się chce
Ja na szczęście nie muszę. Waze mniej niż przed ciaza. Spacery robią swoje gdybym musiała ćwiczyć to bym już całkiem padła ze zmęczenia w ciągu dnia [emoji16]
Ja też ostatnio ładne ciuszki kupiłamDziś byłam w tym ciucholandzie super w Bytomiu i wydałam 150 zł i mam cała reklamówkę ciuszków dla młodej zadbanych i ładnych i już na rozmiary 68/74 cm i dorwalam na wycenie tez tam właśnie taki baaaatdzo ciepło kombinezon na zimę na 3-6 miesięcy także myśle, ze od listopada do lutego starczy [emoji5] akurat na cała zimę.
Jutro wam porobie zdjęcia wszystkiego i pokaże
Mi jeszcze 11kg i nie chce się ruszyćZazdroszczę Wam. Mi zostało do zrzucenia 10 kg do wagi spec ciwzy. A najlepiej by było jak bym zrzucila 15..a ćwiczyć mi się za bardzo nie chce. Ale muszę się zmusić.
To ja mieszalam bebilon pronutra z bebilonem comfort ,jak miala problem z kupka.. gdy comfort sie skonczyl ,wrocilam do zwyklego bebilonu i jest oki.. a ten comfort tez byl okropny w smaku..Cześć dziewczyny dawno mnie nie było, ale nadrobiłam mały pochłania mnóstwo czasu, a w dodatku ma kolki i jestem wykończona, przez dzień mało co śpi, na spacerze częściej się to zdarza w zeszły piątek byliśmy na usg bioderek, wszystko ok , do kontroli mamy przyjść za 4 miesiące koszt badania to 80 zł @Fiorna mój mały też miał problem z kupką a byliśmy na Hipp Combiotik i od niedawna mieszam Hipp Combiotik z Hipp Comfort i teraz już fajne luźne kupki robi samego Hippa Comfort nie chciał pić bo jest gorzkie i strasznie się rzucał przy nim..
Ja dziś idę na wizytę do ginekologa, dokładnie po 6 tygodniach hehe mam nadzieję, że wszystko ok u mnie cudowna pogoda my też codziennie spacerujemy, żal nie wykorzystać tak pięknej pogody