reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja mam ćwiczenia codziennie przy opiece całodziennej i spacer hah [emoji28] już chyba 50 kg zostało i w sumie chce przybrać żeby wyglądać lepiej [emoji3]
Hehe, ja już mam wagę taka jak przed zajściem w ciaze;) straciłam podczas roboty w domu przy dwójce dzieci i obrabianiu chaty. Ale wyjście na zajęcia to odmozdzenie, endorfiny i czas dla mnis:) gdzie nie mysle o problemach,a o sobie:):) daje to zajebistrgo kopa energii;)

Hehe, ja już mam wagę taka jak przed zajściem w ciaze;) straciłam podczas roboty w domu przy dwójce dzieci i obrabianiu chaty. Ale wyjście na zajęcia to odmozdzenie, endorfiny i czas dla mnis:) gdzie nie mysle o problemach,a o sobie:):) daje to zajebistrgo kopa energii;)

Jasne, to fakt ;) trzeba tez mieć czas na swój relaks i odprężenie, żeby później wszystko w życiu lepiej funkcjonowało :) ja wage przed ciąża miałam 47 kg i to było raczej za mało przy moich 158 cm, wiec te 50 kg jest prawie dobrze [emoji5]

Dziś byłam w tym ciucholandzie super w Bytomiu i wydałam 150 zł i mam cała reklamówkę ciuszków dla młodej zadbanych i ładnych i już na rozmiary 68/74 cm i dorwalam na wycenie tez tam właśnie taki baaaatdzo ciepło kombinezon na zimę na 3-6 miesięcy także myśle, ze od listopada do lutego starczy [emoji5] akurat na cała zimę.

Jutro wam porobie zdjęcia wszystkiego i pokaże :)

Ja się zbieram do ćwiczeń ale słabo mi idzie. Musi być mąż w domu bo inaczej co chwila będę musiała przerywać. A wieczorem to już mi się słabo chce. Muszę się zmobilizować bo brzuch słabo wyglada.
W dodatku ręką po wypadku na rolkach i teraz jeszcze ta boląca pierś mnie nie zachęcają do ćwiczeń.
Już nie mogę się doczekać wiosny jak Młody będzie siedział i wsadzę go do fotelika rowerowego i zamiast spacerów w wózku będziemy szaleć na rowerach:))

Kurde...poszłam na zajęcia, nie było mnie 2 godz...I młoda zasnęła o 18 i śpi jak zabita...nie wiem czy ja budzić czy nie... tzn nie da się jej obudzić...:( myślałam że mąż będzie miał kongo jak ja wieczorami jak on na siłce lub w drugiej pracy A tu taki zonk. Boję się że w nocy młoda będzie chciała się bawić...

Ja się zbieram do ćwiczeń ale słabo mi idzie. Musi być mąż w domu bo inaczej co chwila będę musiała przerywać. A wieczorem to już mi się słabo chce. Muszę się zmobilizować bo brzuch słabo wyglada.
W dodatku ręką po wypadku na rolkach i teraz jeszcze ta boląca pierś mnie nie zachęcają do ćwiczeń.
Już nie mogę się doczekać wiosny jak Młody będzie siedział i wsadzę go do fotelika rowerowego i zamiast spacerów w wózku będziemy szaleć na rowerach:))
No samej też by mi było ciężko się zmobilizować .. co innego wyjść do ludzi i zapłacić za to;) jest inna motywacja;) A poza tym bez dzieci, jest czas na regenerację mozgu;)

No samej też by mi było ciężko się zmobilizować .. co innego wyjść do ludzi i zapłacić za to;) jest inna motywacja;) A poza tym bez dzieci, jest czas na regenerację mozgu;)
No podziwiam że chce ci się bo mi się wyjść nie chce :) wiele razy zaczynalam gdzieś chodzić na ćwiczenia czy tańce i szybko kończyłam. Już teraz jak mam 30 lat to pewnie nic się samo nie zrobi jak po pierwszej ciąży.

reklama
Do góry