E
Ewka34
Gość
Michasia zaczela na mnie i wszystko dookola warczec.. [emoji23]zastanawiam sie czy ta pelnia w ktorej sie urodzila, nie czyni z niej wilkolaka [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie że do 12 tygHm kurcze to dziwne u nas na wypisie że szpitala była informacja że kontrola stawu biodrowego 4-6 tydzień po porodzie
Ja właśnie biegiem leciałam do domu mała przebrać i wziąć osłonkę przeciwsłoneczna bo ja za ciepło ubrałamU nas tak cieplutko się wydaje jak wychodzę na balkon, że nie wiem czy nie przesadzę jak małego ubiorę w body na długi rękaw, polspiochy i na to kocyk minky. Jest 23 stopnie
Ja właśnie w sekretariacie usłyszałam że lepiej do 8 tygodnia żeby w razie co za dwa miesiące już było po problemie czyli wyćwiczoneDziwne ze zalecenia nie są ogólnopolskie, zwłaszcza, że to nie jakaś blachostka, ale podejrzewam, że lepiej pójść jak najszybciej, żeby w razie czego mieć czas na ćwiczenia i korektę.
Dziewczyny a Wy wszystkie powtarzacie to usg bioderek?
Spacerujemy
Zobacz załącznik 906174
Hyhyhy mamy ta sama bluze na sobie dzis na spacerku tez mialysmy Zobacz załącznik 906203My tez
Po 20. minutach też najchętniej rzuciłby się na pierśNawet jak drzemka trwa 20minut? [emoji23]
Kurczę, zawsze jak uśnie i zaplanuję sobie milion rzeczy to tylko zacznę coś robić a on się budzi. Dzisiaj zaplanowałam wyjście na spacer a on śpi i śpi