Może idźcie do lekarza dobrego pediatry i opisz jej wszystko i powinni wam pomoc. Po co masz się biedna stresować i maleństwo
My jesteśmy u mojej mamy na Śląsku i mnie w sumie nastraszyla, bo moja mała czasami tak charczy przez gardło jakby i niezawsze, ale dzis było słychać i powiedziała żebym nawet tu u nich poszła do pediatry jakiegoś żeby to sprawdził dokładnie czy to coś poważnego, bo ma tak już ona od dawna, żadnych innych objawów nie ma, ale jednak boje się, ze to coś poważnego i żeby nie zadniedbac itd bo mój brat tez tak jak był mały podobno charczał i poszła mama do dobrego pediatry i się okazało, ze ma refluks jakiś i ze jak jadł mleko to nie szła ta treść cała do żołądka tylko na płuca czy coś i dlatego takie dźwięki wydawał i to mogło doprowadzić do zapalenia płuc i złe się skończyć.. także jutro podjedziemy do lekarza tu skoro wzięłam ksiaazeczke zdrowia małej i się przekonamy.
Tak w ogóle to u was ktoś miał tak z maleństwem takie charczenie przez nosek albo gardło/usta? Bo ja mojej jak probowalam gruszka odciągać to nic nie leciało z noska itd i sama już noe wiem czy to nie bardziej wewnątrz noska i trzeba elektryczny kupic ten przyrząd do odciągania czy co to