reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój bąbel też właśnie śpi więc szybko obiad robię. Właśnie złożyliśmy nową kanapę. Ikea - domyślacie się ile części było ;)
Nie minęła godzina od jej rozłożenia i moja mama poplamiła ją winem :/ Ooo tam gdzie mała ma głowę, musiałam reanimować :D
Zobacz załącznik 904689
Moja mama juz by panikowala ze dziecko spadnie :D fajna ta kanapa.. ile dalas za nia,tak z czystej ciekawosci jakie ceny sa w ikea ;)

reklama
Abskie, nie żadna impreza jakoś tak się rozpedzilam haha. Przynajmniej weekend nie będę gotowała wykorzystam ten czas na zabawę z dziećmi.
Powiedz mi, co powiedział chirurg nt naczyniaka?

Nasz pediatra załatwił nam za Free szczepionkę skojarzoną. Powiedział, że należy jej się po jej chorobie także super.
Mamy szczepic meningokoki to już odpłatnie u nich w przychodni koszt 370zl za 1dawkę. Ile wy placiliscie jeśli któraś z Was szczepila?

reklama
Dzien dobry,
U nas od dwóch nocy jakaś masakra, spie po 1,5h, w Dzien jak zombie. Mala spi przerywanym snem, dosłownie co chwile się budzi, nie mówiąc o tym ze z zasypianiem ma mega problem i musimy się dobrze pomęczyć żeby zasnela a ona 15 minut i obudzona... z cycem ma wielki problem żeby zlapac, nawet nie chce próbować, jest jeden wielki wrzask (od razu mówię, ze butelki prawie wcale nie dostaje, Wiec to nie mozliwe żeby wolała butle), chyba ze do smoczka się tak przyzwyczaiła, ale przecież z tego nic nie leci... Już sama nie wiem co w nią wstąpiło. Dziś od rana razem w lozku, a i tak nie mogę pospać, bo ciagle się budzi...

Hmm może nie masz pokarmu az tyle i ona czuje? Bo tam na prywatnym forum podczytywalam dziewczyny i dwie pisały, ze dzieciaczki tez się tak zachowywały tzn spały, ale krótko i przy piersi jak złapały to krótko jadły i przysypiały albo nie chciały łapać i dokazywaly i się okazało, ze po prostu głodne były :D a wisodmo z takim maluszkiem nigdy nie wiadomo do końca o co mu chodzi.
U mnie butle dostała od początku samego pare razy a i tak jest na tyle cwana, ze ode mnie niechętnie je butle, bo moim zdaniem czuje cyca. Od Bartka we wtorek przez te 5,5 h zjadła 3 razy butle a ode mnie nawet jednej nie chce połowy zjesc xd

Do góry