reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
I dostałyśmy same.. Kamil właśnie pojechał :(:( ale będzie pusto i smutno :(:(
Przy dziecku szybko Ci czas będzie leciał i znów będziecie w komplecie. A teraz jeszcze zajmiesz się urządzaniem mieszkania to już w ogóle nawet nie zauważysz kiedy ten czas minie. Trzymaj się☺ i Ty tu masz Alę a on biedny sam tyle km od domu..

Zobacz załącznik 903757 Pochwalimy się ze od wczoraj jesteśmy ba tym bebilonie pepti i już widzę poprawę :) mała spo już 3 godzinę, a tak poza tym byliśmy w pepco i jestem miłe zaskoczona bluzy były po 10zl, a grubsze spodenki po 15 No rewelka cenowa, za tyle ani na ciuchach ani używek się nie kupi
A przypomnij czemu wy jesteście na bebilonie pepti? I ty karmisz wyłącznie mm?

To ja po porodze mam żółty brzuch cały z siniaków, w ciazy miałam na początku, a później już nie...
A ja po porodzie dostałam rozstępów na brzuchu po bokach, z lewej strony więcej z prawej troszkę. Z przodu nic nie widać. Ale boczki poorane. A tak się cieszyłam że mi nic nie wyszło. W sumie to ten ostatni tydzień przed porodem co trafiłam do szpitala to fakt zaniedbałam się i odpuściłam regularne smarowanie. Ale rozstępy pojawiły się dopiero stopniowo co parę dni po porodzie.. no trudno..myślę że z czasem zblędną i nie będą tak mnie drażnić.

To ja na początku miałam tylko takie kropeczki po zastrzyku. A później mi się zaczęły robić siniaki bo robiłam dwa razy dziennie i trafiłam w zrosty. U mnie sprawdzał się sposób, żeby bardzo szybko, bez żadnego zawachania wkłuć się w skórę a następnie bardzo powoli wpuszczać heparyne.
Ale ładny masz ten brzuszek pomimo że taki kolorowy ☺

reklama
U nas ładnie śpi jak jesteśmy wszyscy w domu jak jestem z Młodym sama to śpi o ile wyjdziemy na spacer. A jak jest taki dzień że nie da się wyjść to śpi chwilkę i się budzi. Ale ja się nie przejmuje i włączam karuzele i robię co mam zrobić. Inaczej bym chodziła nieogarnięta głodna i zła:)
I nie placze jak tak sam leży? Mój to się wydziera :/

Do góry