miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też tak ciepło i mały dzisiaj na spacerze w krótkim rękawku i cienkich półśpiochach [emoji16]Gdzieś do Ciepłych krajów uciekłaś ?
Dzięki Ja psikam octeniseptem. I teraz już z powrotem mi się zagoiła, chyba będzie już spokój. Bo ile można... [emoji14]Mi pomaga 10% sól fizjologiczna. Ona najbardziej ziarninuje. Jakbyś sobie polała na ranę i zrobiła okład do wyschnięcia gazy to poczułabys ulgę. Nie wiem tylko czy dostaniesz to bez recepty w aptece bo u nas ciężko. Poproś może ginekologa lub położną. Tylko ważne by była to 10tka. Do tego balsam dr.Szostakowskiego używam. To taki trochę kleisty środek dzięki temu nie schodzi łatwo przy WC.
Jak przytulił słodko misiaBiedna [emoji20][emoji20] u nas w środę miał Goku kastrację i już w pt chodził w miarę normalnie. Tez tak mi go szkoda było Zobacz załącznik 894966
Trądzik niemowlęcy najprawdopodobniej przy wysiłku i jak dziecko się zgrzeje to robi się bardziej czerwone. Raz te kristki mogą się chować, raz znów pokazywać. Mogą zejść na górna część klatki piersiowej czy pleckow.Zobacz załącznik 894916Zobacz załącznik 894917
Wszystko musisz wywalić i wymyć szafki. Nie ma innej rady.Dziewczyny ratunku bo ja w histerie wpadam!! Mikroskopijne robaczki w kuchni mam! W szafce gdzie mąką itp. To na pewno nie larwa mola. Może z pół mm to ma. I nawrt nie mam jak zdjęcia zrobić bo to tak małe jest!!! Wiecie co to może być? Skąd się wzięło i jak się tego pozbyć??
Dokładnie popieram. Za chwilę Klaudia będziesz chciała wyjść gdzieś sama chociaż na kilka godzin. A jak się mała uzależni od Ciebie to będzie jej potem bardzo trudno z kimś innym zostać. Dla dobra swojego i dziecka daj czasem komuś innemu pobawić małą i uspokoić jak płacze.Tylko, zeby tez nie byla z Toba 24h i przebywala z innymi ludźmi czasem, bo wszedzie ja zabierać ze soba bedziesz musiala a rozne sa sytuacje w zyciu
Dobrze , że jutro masz tego gina i od razu Ci wyjaśni wszystko.Dziewczyny pocieszcie mnie, bo odebrałam dzisiaj swój wypis ze szpitala i zmroziło mnie jedno zdanie: "W czasie zabiegu stwierdzono torbiel okołojajowodową jajowodu prawego oraz lewego, które usunięto i przesłano do badania histopatologicznego."
Myślę, że jak by było bardzo źle to by mi powiedzieli, bo tak to do dzisiaj byłam nieświadoma, bo olałam wypis ze szpitala, ale że jutro mam gienia, to pewnie chciałby go zobaczyć... a tam takie rewelacje i że wynik mam sobie jeszcze odebrać... Masakrejszon.
Moje dziewczyny dzisiaj po szczepieniu, marudne, płaczliwe. Pani pediatra piała nad dziewczynkami, pani pielęgniarka też Marta waży 5200 a Emilka 4900
A my po południu na odwrót. Ochłodziło się i musiałam się z małym wracać do domu po kaftanik z długim rękawem i czapkę ☺ i kocem był przykryty☺