reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To tak jak u nas. Dopiero teraz odkryli ze mamy z mężem konflikt serologiczny Ale nie taki podstawowy na wskaźnikach RH tylko dalej na podgrupach krwi. Dlatego każde z naszych dzieci dostawalo zoltaczke już w pierwszej dobie po porodzie a takiej juz fizjologiczna nazwac nie można.
Dlatego też my z Kinga naswietlalysmy się prawie 3 doby
My mamy dwie doby i sprawdzenie po nocy jaki ma poziom, już się dowiedziałam ze jutro to ja nie wyjdę
Piękna ❤️ Jaka była duza? Bo chyba nie pisalas, albo przeoczyłam :p
54cm 3260

Moja tez ciumka wszystko od raczki po pieluche tetrowa hyhy ja dalam smoka ,bo inaczej by stale na cycku byla ;)
Ja chyba tez dam, ale już coś dzis tesciowa napomkniala, ze ona praktycznie nie dawała i nie było problemu żeby później się go pozbyć... Ale mam to w nosie, w końcu to moje dziecko i zrobię tak jak będę uważała, chociaż jeszcze moja mama coś na to zaradzi. Denerwują mnie strasznie przylazla mi tu do szpitala 'rozbeztwiaja' mała i sobie ida, a Ty się później mecz... Dziecko mi ze snu wybudzają, ciagle noszą, bujają, a takie dziecko się szybko przyzwyczaja. Jeszcze tesciowa powiedziała dzis ze mała chce być tylko na rękach, nie omieszkałam sobie rzucić sarkastycznie, ze to dziadków zasługa. Może im coś da to do myślenia...

Ja chyba tez dam, ale już coś dzis tesciowa napomkniala, ze ona praktycznie nie dawała i nie było problemu żeby później się go pozbyć... Ale mam to w nosie, w końcu to moje dziecko i zrobię tak jak będę uważała, chociaż jeszcze moja mama coś na to zaradzi. Denerwują mnie strasznie przylazla mi tu do szpitala 'rozbeztwiaja' mała i sobie ida, a Ty się później mecz... Dziecko mi ze snu wybudzają, ciagle noszą, bujają, a takie dziecko się szybko przyzwyczaja. Jeszcze tesciowa powiedziała dzis ze mała chce być tylko na rękach, nie omieszkałam sobie rzucić sarkastycznie, ze to dziadków zasługa. Może im coś da to do myślenia...
Dokladnie, to twoje dziecko :*
Moja mama tez stale by ja cieciala.. hyhy az ja wyzywam nieraz gdy karmie,albo mala placze, zeby nie stala nade mna :p tyle ze mama rozumie ze jestem znerwicowana przez sytuacje w domu.. wiec mi wybacza :p

reklama
Do góry