madziula92
Fanka BB :)
Dziękuję:* na dziś termin , moze sie do niedzieli zdecyduje żeby wyjśćTrzymam kciuki aby sie rozkrecilo :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję:* na dziś termin , moze sie do niedzieli zdecyduje żeby wyjśćTrzymam kciuki aby sie rozkrecilo :*
Oby tak bylo.. zycze Ci tego z calego serducha ❤Dziękuję:* na dziś termin , moze sie do niedzieli zdecyduje żeby wyjść
Najlepsze jak mala placze, a Wiki z tekstem.. czekajjjj siostra juz rusza na ratunek,juz pedze do ciebie [emoji23] ❤Moja mogłaby się trochę więcej bać .
Zaczęła bym cos wiecej robić w tym kierunku ale prawie całą noc nie spałam i leżę bo siły nie mamOby tak bylo.. zycze Ci tego z calego serducha [emoji173]
My mamy dwie doby i sprawdzenie po nocy jaki ma poziom, już się dowiedziałam ze jutro to ja nie wyjdęTo tak jak u nas. Dopiero teraz odkryli ze mamy z mężem konflikt serologiczny Ale nie taki podstawowy na wskaźnikach RH tylko dalej na podgrupach krwi. Dlatego każde z naszych dzieci dostawalo zoltaczke już w pierwszej dobie po porodzie a takiej juz fizjologiczna nazwac nie można.
Dlatego też my z Kinga naswietlalysmy się prawie 3 doby
54cm 3260Piękna Jaka była duza? Bo chyba nie pisalas, albo przeoczyłam
Ja chyba tez dam, ale już coś dzis tesciowa napomkniala, ze ona praktycznie nie dawała i nie było problemu żeby później się go pozbyć... Ale mam to w nosie, w końcu to moje dziecko i zrobię tak jak będę uważała, chociaż jeszcze moja mama coś na to zaradzi. Denerwują mnie strasznie przylazla mi tu do szpitala 'rozbeztwiaja' mała i sobie ida, a Ty się później mecz... Dziecko mi ze snu wybudzają, ciagle noszą, bujają, a takie dziecko się szybko przyzwyczaja. Jeszcze tesciowa powiedziała dzis ze mała chce być tylko na rękach, nie omieszkałam sobie rzucić sarkastycznie, ze to dziadków zasługa. Może im coś da to do myślenia...Moja tez ciumka wszystko od raczki po pieluche tetrowa hyhy ja dalam smoka ,bo inaczej by stale na cycku byla
Dokladnie, to twoje dziecko :*Ja chyba tez dam, ale już coś dzis tesciowa napomkniala, ze ona praktycznie nie dawała i nie było problemu żeby później się go pozbyć... Ale mam to w nosie, w końcu to moje dziecko i zrobię tak jak będę uważała, chociaż jeszcze moja mama coś na to zaradzi. Denerwują mnie strasznie przylazla mi tu do szpitala 'rozbeztwiaja' mała i sobie ida, a Ty się później mecz... Dziecko mi ze snu wybudzają, ciagle noszą, bujają, a takie dziecko się szybko przyzwyczaja. Jeszcze tesciowa powiedziała dzis ze mała chce być tylko na rękach, nie omieszkałam sobie rzucić sarkastycznie, ze to dziadków zasługa. Może im coś da to do myślenia...
Próbowałam wszystkiego. Ona jest ciągle wyspana [emoji16]Chciałam poodkurzać , odłożyłam małą do kołyski i przy włączonym odkurzaczu usnęła sama . Dobry sposób na uspanie dziecka @klaudiaa975 może spróbuj odkurzacz włączyć albo z YouTube dźwięk
Oj biedna się namęczysz..może jej to przejdziePróbowałam wszystkiego. Ona jest ciągle wyspana [emoji16]