reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Chciałam nakarmić mała , płakałam razem z nią .. nie mogłam jej ułożyć na leżąco. Jak się w końcu udało , to okazało się , że małej się jeść nie chce. Przysypia tylko z cyckiem w buzi. Czytałam , że któraś z Was miała ten problem. Cycek - smoczek.
Czy pozwolić usnąć tak małej ? Czy zacznie się przyzwyczajać i będzie problem ?
Moja mała dziś cały czas na cycku i tak sobie zasypia, inaczej płacze. Tez nie chce, żeby z cyca smoczek zrobiła i nawet się zastanawiam czy nie dać jej w końcu normalnego smoka, bo ciagle tylko szuka, wszystko by ciumkala, nawet swoja pieść w ostateczności :p

reklama
Dziewczyny ja byłam w szpitalu, zrobili ktg i najpierw im się nie podobało, później znowu mnie podłączyli i juz wyszlo ok. Główka bardzo nisko, badanie na fotelu bardzo bolało. Brzuch mnie coraz bardziej boli, gin kazał wziąć nospę i obserwować czy coś się dzieje. Jednak mnie nie zostawili w szpitalu,każą czekać:/
A był Twój lekarz prowadzący?

Moja mała dziś cały czas na cycku i tak sobie zasypia, inaczej płacze. Tez nie chce, żeby z cyca smoczek zrobiła i nawet się zastanawiam czy nie dać jej w końcu normalnego smoka, bo ciagle tylko szuka, wszystko by ciumkala, nawet swoja pieść w ostateczności :p
Moja tez ciumka wszystko od raczki po pieluche tetrowa hyhy ja dalam smoka ,bo inaczej by stale na cycku byla ;)

Jaki slodkiii ❤❤❤ i siora sie zajmuje malym ,cudownie ❤❤❤❤❤
Za dużo śpi i Marta nie może się nim aż tak nacieszyć. Ale szczęśliwa jak Moze go wziąć na ręce. I zawsze pomaga przy kąpieli. Wyrzuca brudne pampersy. Bardzo kocha swojego braciszka i jakby mogła to pokazałaby go całemu światu.

Dziewczyny ja byłam w szpitalu, zrobili ktg i najpierw im się nie podobało, później znowu mnie podłączyli i juz wyszlo ok. Główka bardzo nisko, badanie na fotelu bardzo bolało. Brzuch mnie coraz bardziej boli, gin kazał wziąć nospę i obserwować czy coś się dzieje. Jednak mnie nie zostawili w szpitalu,każą czekać:/
Jeszcze troszeczkę ✊✊✊✊

Od wczoraj źle się czuję i mam gorączkę. Wczoraj tylko 37,4 ale dzisiaj teraz jest już 39. Co mogę brać/pić/jeść oprócz paracetamolu, herbaty z cytryną i miodem?

reklama
Do góry