Cudna [emoji7]Zobacz załącznik 891125 Śpioch a mnie bardziej od szwów hemoroidy bola...
reklama
E
Ewka34
Gość
Sliczna ❤❤❤❤ wspolczuje hemoroidow to dziadostwo straszneZobacz załącznik 891125 Śpioch a mnie bardziej od szwów hemoroidy bola...
G
gosc12
Gość
Z takiego pluszu mam króliczka , cieplutki taki. Akurat na pozna zimę będzie za 10 w txm na jesień mam kurteczki i dżinsy np zobaczymy z resztą w czym dziecku będzie wygodnie. A jak synek ? Dalej taki opiekuńczy ?Pojedynczo raz w ciągu dnia się zdazy.. ale jeszcze będzie czas na to z tydzień dwa i będzie więcej w zachowaniu tak samo nadal ze snem itp w ciągu nocy budzi się ze 2-3 razy w ciągu dnia tak samo śpi jak wczeswczej , narazie większych zmian nie widzę . Moze mniej robi kupek a nie co godzinę mleka nie wiem ile zjadała teraz a wcześniej bo karmie piersią to nie mam pojęcia , ale ładnie tyje, po jedzeniu nie marudzi czyli jej starcza . Karmic zamierzam tak do 6 msc o ile będę mieć nadal mleko Prawie co wieczór po 20 jest marudna a jak się nosi w pionie to się uspokaja . Chyba to kolka , nawet nie wiem bo z synkiem tego nie miałam .
Coraz więcej się interesuje rzsczmi dokoła
Muszę dokupić ciuszki na 68 myślałam że mam duzo a tak nie bardzo bo najwięcej miałam na 56/62 . Teraz rozglądam się za kombinezonami na jesień i zimę .tylko nie wiem jaki rozmiar czy na jesień 68 będzie za duże i 68 dopiero zimowy . Na allegro wygrałam wczoraj kombinezon pluszowy 62/68 za 5 zł Ciekawe jak będzie wyglądał jak przyjdzie . Myslalam o kurteczce na jesień ale chyba dla maluszka bedzie lepszy kombinezonik cieplej i nic nie będzie się zawijać Zobacz załącznik 891116
G
gosc12
Gość
Śliczna bułeczka nic tylko całowaćZobacz załącznik 891125 Śpioch a mnie bardziej od szwów hemoroidy bola...
E
Ewka34
Gość
Tzn?No i poszłam do inkubatora przez konflikt naszych grup ...
Ja mam - mój facet plus jest duże prawdopodobieństwo dostania żółtaczki przez to i tak się stało miała robione badania czegoś tam i było 50, 70 a teraz jest 112 poszła pod lampe tzn jest Ze mną ale się naświetla
E
Ewka34
Gość
Aaaaa.. moja tez dostala i byla naswietlana :* grunt ze jest z toba.. mi oddawali ja tylko na karmienia przez 1.5 dniaJa mam - mój facet plus jest duże prawdopodobieństwo dostania żółtaczki przez to i tak się stało miała robione badania czegoś tam i było 50, 70 a teraz jest 112 poszła pod lampe tzn jest Ze mną ale się naświetla
Dziewczyny moja mała ma problem z kupka, karmiłam ja Bebilonem i zaczęła mieć problem, pręży płacze po karmieniu, widać ze ciśnie i nic.. wczoraj zmieniłam mleko na Nan, nie wiem co mogę jej dać, mam krople Sab simplex ale ona chyba nie na kupki :/ słyszałam jeszcze o Dicoflor - stosowała któraś?
Ostatnia edycja:
reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
My codziennie dajemy dicoflor. Jest ok [emoji4]Dziewczyny moja mała ma problem z kupka, karmiłam ja Bebilonem i zaczęła mieć problem, pręży płacze po karmieniu, widać ze ciśnie i nic.. wczoraj zmieniłam mleko na Nan, nie wiem co mogę jej dać, mam krople Sab simplex ale ona chyba nie na kupki :/ słyszałam jeszcze o Dicoflor - stosowała któraś?